söndag, januari 06, 2008

Tv-kväll

Det här ska jag kolla på ikväll. Självklart i HD på projektorn (typ 2,5x4 meter) och med surround sound. Det kommer att kännas som att ha ett par gladiatorer i vardagsrummet. Fränt! Och efter det måste man såklart kolla in nya tv-serien Cashmere Mafia med bland andra Lucy Liu. Perfekt slut på en perfekt träningssöndag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Supercool trailer! Och ska bli kul att höra vad du tyckte om Cashmere Mafia, den kommer väl till Sverige så småningom.

Mjölksyra sa...

verkligen cool trailer!

/Bille

Petchie75 sa...

Tack för tipset om Cashmere Mafia - jag har fortfarande ingen bra koll på de amerikanska tv-kanalerna och serierna... Sitter och väntar på min franska kompis Claire, hon är minst 2 timmar försenad från JFK (SÅ KLART!!) så hon anländer inte förrän vid halv ett eller ngt..

Sporty Spice sa...

Karola. Ja, det var tuffa tag i American Galdiators. Härligt. Cashmere Mafia var helt ok, alltid svårt att avgöra efter ett pilotavsnitt. Serien kommer förmodligen till Sverige snart, om inte kan du kolla in hela avsnitt på NBC´s hemsida.

Mjölksyra. Gillar "nackknaket" på slutet. =)

Petra H. Ja, vårens stora nyheter är väl Cashmere Mafia och Lipstick Jungle. Gillade du Dancing with the Stars är det Dance War: Bruno vs Carrie Ann du ska spana in. Och jag tänker inte missat ett endsa avsnitt av Medium (där Angelica Huston är med denna säsong), nya House, Ugly Betty, Brothers & Sisters eller Grey´s. Och Biggest Loser är alltid underhållande, tror även att Oprah´s Big Give (typ Extreme Homemakeover) kan vara kul att kolla in.