tisdag, oktober 30, 2007

Krönika i Femina

Jag är ju träningsskribent för Femina, men ni har väl inte missat min krönika i senaste numret av Femina (nr 11)? Köp!

6 kommentarer:

Desiree sa...

Underbart skriven artikel. Gillade den mycket. Ja man blir ju inte kär i en person pga av deras ålder.

Anonym sa...

läser ju tyvärr aldrig den tidningen! så bra att du la upp artikeln! och (jag hoppas du tar detta på rätt sätt) jag blev lite chockad nu! 38??? fortfarande inte säker på att det inte är ett tryckfel! jag hade nog dragit av 10 år! =) som sagt, detta är menat som en stpr komplimang!!

Måns sa...

Coolt att Casey fick fotobyline! :-)

Anonym sa...

Jag är inte alls förvånad att du är 38. Man märker på dina texter att du inte är någon liten snärta på 20 år som har noll livserfarenhet. Du är klok och vet vad du snackar om. Sen att du SER UT som en snärta är ju en helt annan sak. Jag hade lätt gissat på 25-26 år. Men som sagt, åldern är bara en siffra.
/Anders, 32 år

Anonym sa...

Skitbra artikel, jag håller med 100% det du skrivit. Vad bra du satte upp den på nätet. Förresten, en nyfiken fråga, vem är komikern Eddie Izzard?

Sporty Spice sa...

Desiree. Så sant!

Emelie. Yup. Som jag brukar säga: Jag är jämngammal med Jenifer Aniston.

Måns. Klart att Casey ska få vara med på ett hörn. Det är däremot många som trott att Casey är killen på bilden som sitter där med bar överkropp. =)

Anders, 32. Tack! Jag får faktiskt visa ID på restauranger då och då. Så jag ser väl ut som 20. =)

Anne. Oj, har du missat Eddie Izzard! Han är typ världens bästa och roligaste komiker. Är med i tv-serien The Riches som går här i USA. Hans stand ups finns på DVD. Love him!!!