tisdag, september 11, 2007

Tråkigt, tråkigt

Detta är så trist och eftersom att jag känner personen ifråga och tycker väldigt mycket om henne hoppas och tror jag av hela mitt hjärta att hon är oskyldig.

23 kommentarer:

Anonym sa...

Jag brukar läsa hennes blogg och hoppas att hon inte har tagit nåt. Men hon måste ha vetat om att Mats har förvarat det hemma. Han verkar däremot ha gjort bort sig totalt...

Sporty Spice sa...

Vi får säkert veta exakt hur det hela ligger till inom kort.

Anonym sa...

Ja, hoppas det. Tycker precis som du och alla andra att det är otroligt trist och hoppas att Linda är ren..

Puma sa...

...och nu är även Lindas blogg borta.

Sporty Spice sa...

Sofia. Ja, verkligen.

Puma. Ja, jag såg det. Jag har haft mailkontakt med L under dagen och det blev väl för mycket för henne kan jag tänka mig. Ganska många elaka kommentarer vad jag såg.

or sa...

men OJ!
Egentligen..egentligen - inte alls konstigt inom branschen!

Anonym sa...

Vilken hemsk situation för henne inför VM och allt...Men jag kan verkligen inte tro annat än att hon är oskyldig. Hoppas att hon bara "håller i hop" och kan lämna detta bakom sig så snart testerna är klara osv.

Sporty Spice sa...

Olga. Nej, det är tyvärr vanligare än man kanske tror. Men i detta fallet tror jag att personen är oskyldig.

Ofelia. Ja, ni som vill stötta och skicka hälsningar får väl göra det här på min blogg, så vidarebefodrar jag dem.

Anonym sa...

Hejsan ! Sporty spice kan du hälsa till Linda att jag tror på henne och jag tänker på henne.
Kram Jessica

Anonym sa...

Ja hälsa henne att det finns många som fortfarande tror på henne! Heja heja heja! Hon är fortfarande en förebild för mig, jag ser många andra kvalitéer i den tjejen!

Anonym sa...

Hälsa att vi (massa blogg-anhängare) fixat fram en sprillans turbomotor att montera i den blå bilen så den sista biten av resan går riktigt bra.

Anonym sa...

Hmm. Undrar bara hur ni kan tro att hon är oskyldig? Är det inte ganska uppenbart att hon faktiskt är skyldig med så mycket dopingpreparat i lägenheten? Dessutom är det oerhört svårt att se ut som henne UTAN att ta otillåtna medel, något som är mycket vanligt inom fitnessbranschen. I övrigt har jag också gillat att följa hennes blogg.

Sporty Spice sa...

Jessica, Linda och Ofelia. Jag ska framföra era hälsningar.

Anonym. Vi väntar på provsvaren tycker jag.

Anonym sa...

Har du någon uppfattning om hur länge det tar innan provsvaren kommer?

Sporty Spice sa...

Anonym. Sånt brukar ta någon månad.

Mjölksyra sa...

I vilket fall så har ju Linda lämnat ett stort tomrum efter sig sedan bloggen försvann!

Anonym sa...

Undrar om hon kommer kommuan vara med i VM när hon står under "inspektion". OM provsvaren inte kommer förrän om en månad så kanske hon missar vm??

Sporty Spice sa...

Mjölksyra. Absolut.

Anonym. Ja, det är tveksamt. Jag vet faktiskt inte.

Anonym sa...

Men vill ju veta vad som händer. Vad gör hon nu? Får hon tävla? När kommer svaren. Är de alla häktade...osvosv... Många frgår finns det!

Sporty Spice sa...

Anonym. De är gripna men har vad jag vet inte begärts häktade av domstol. Om de häktas kan de frihetsberövas i upp till två veckor. Sedan anhålls de och fallet till rättegång i tingsrätten. Döms de som skyldiga riskerar de (de båda männen) upp till fyra års fängelse.

Anonym sa...

Hm, en journalist som inte har koll på gripen-anhållen-häktad. Pinsamt. Andra regler i Usa kanske, men i Sverige grips man först och anhålls för att sedan häktas. Jaja, förlåt besserwissertonen... men jag blir så illa berörd, det är "expertutlåtande" som axlunds som ger hela journalistkåren taskigt rykte bland åklagare, polis och advokater.

Sporty Spice sa...

Jag är ingen rättsexpert eller krimreporter och blandade kanske ihop begreppen. Men det jag skrev var i MIN blogg och inte i en tidning. Då hade jag självklart gjort mer research. Du har en trist ton och att jag skulle ge hela journalistkåren dåligt rykte var det dummaste jag hört. Detta är min TRÄNINGSBLOGG och inget annat. Att min lilla kommentar skulle uppröra poliser, åklagare och advokater? Kom igen. Och du - har du ngt mer att säga så gör det utan att vara anonym.

Anonym sa...

Du Besser, du ska kanske ta och skaffa dig ett liv istället för att sitta här och överdriva så du blir blå i nyllet. Det du skrev var nog det töntigaste jag läst. Du har säkert rätt rent faktamässigt men gud vad du är töntig. Att du blev "illa berörd". men stackar lilla dig då. Snacka om att ge dig själv taskigt rykte.