torsdag, september 20, 2007

Ansiktsmassage

Jag är inte så mycket för skönhetspryttlar typ krämer i guldburkar med flaschiga namn som lovar långt mer än de kan hålla. Och alltid är det någon gubbe i vit rock från ett forskningsinstitut i Genève som lovar och svär att den här gången, den här gången kommer krämen att ta bort rynkor, fina linjer och minsta lilla tecken på att du är över 21. Jag kör vanlig tvål och fuktighetslotion från Apoteket. För jag tror mer på att skönhet kommer inifrån. Och nej, då menar jag inte ett hjärta av guld eller härlig personlighet. Nej, jag menar att det du äter syns på utsidan. Massor av grönsaker, bra proteiner och nyttigt fett från lax, makrill, avokado och nötter ger resultat på din hy. Och att svettas mycket är rena rama skönhetskuren som inte bara syns på vågen utan i badrumsspegeln också.

Men nu har jag provat en ny produkt som jag faktiskt gillar. Dove Skin Vitalizer (ja, jag vet att det inte är ett dyrmärke men det är ett stort steg för mig) har en nya avsminknings- och massagemackapär som är hur bra som helst. Man fäster en avsminkningskudde och trycker på knappen och man får en djuprengöring och massage i ett. Ansiktshemmaspa för bara $12. Me like.

8 kommentarer:

Desiree sa...

Tror inte heller direkt på några mirakelkrämer. Jag tror man kommer långt på vanlig fuktkräm, rengöring, bra kost, motion och sedan får man inte sola för mycket. Bättre att andvända brun utan sol produkter än att sola för solen gör mycket skada och leder till många rynkor. Att få lite ansiktsmassage varje kväll låter inte dumt.

Sporty Spice sa...

Desiree. Håller helt med dig. Dove-massagegrunkan är jätteskön. Man djuprengör och massagen sätter fart på blodcirkulationen så jag tycker (bara efter 1 vecka) att jag fått mer lyster och huden känns uppstramad. Jag tror inte att den tar bort rynkor men den gör det bästa med det man har.
Sola är nog det värsta för hyn och jag gillar också BUS. Tänk dock på att använda BUS särskilt för ansiktet i ansiktet. Även här är min favorit Dove Energy Glow. Luktar gott och ger en snygg gyllenbrun bränna. Har du någon favorit?

Anonym sa...

Från skönhetsprodukter till svettiga gymlokaler ... :)
Vad har du för åsikt angående lättare vikter och fler reps, vs. tyngre vikter och färre reps?

Jag tränar regelbundet med styrkepass 4 - 5 ggr i veckan, då jag delar upp muskelgrupperna. Vid sidan om det tar jag "powerwalks" innan frukosten samt något löppass i veckan. Jag sattsar på att bli lite mer deffad men att bibehålla en god muskulatur. Tänkte om du har några tips på hur man tränar bra då?

Jag tror på det individuella, att man får pröva sig fram och hitta det som funkar för ens egen kropp, men det är alltid roligt med tips från flera håll. :) Den senaste tiden har jag kört tungt nästan rakt igenom men funderar på hur det vore att variera tungt och lätt?

Anonym sa...

Hej Petra,

Blev nyfiken på produkten, surfade lite för att se om den kommit tull Sverige. Hittade det här:
http://www.drugstore.com/qxc17449_333181_sespider/important_product_recall_information__dove_skinvitalizer___facial_cleansing_massager/important_product_recall_information__dove_skinvitalizer___facial_cleansing_massager.htm

Lång länk, men Dove har tydligen dragit tillbaka produkten. Nu har inget allvarligt inträffat, men ändå, att den fortfarande säljs.

Jag väntar otåligt på mitt PT Diet/Coach program. Såg att du varti sjuk så jag får väll hålla mig till tåls.

/Annika

or sa...

Jag är en av såna som gillar dyra krämer just för att de gör skillnad på mig, jag tänker på mineraloljor förstås.
Det du har glömt att nämna är SÖMN och rökning. Får man ingen sömn då är det inget som fungerar.Rökning ska jag nog inte ens prata om:-)

Johan Nerman sa...

Det positiva med den här bloggen är väl att man inte hittar några svenskafel. Det negativa... att den är helt fruktansvärt rekordtråkig?

Anonym sa...

Använd inte vanlig tvål till ansiktet :-S. Vi har ett naturligt skydd som förstörs av tvålens pH. Köp en ansiktsrengöring - det finns billiga alternativ!

Anonym sa...

Ja det låter inte helt fel med ansintsmassage :-)

Den här produkten låter ju lite farlig iofs men ändå.