onsdag, september 05, 2007

Sverige

Okej. Nu är jag tillbaka på banan och här kommer en mycket kortfattad Sverigerapport. Vi hade det hur bra som helst och de första två veckorna strålade solen varenda dag. Knickedicken fick verkligen se Stockholm visa upp sin allra snyggaste sida. Vi gjorde allt det där turistiga man ska (men aldrig gör eftersom att man behöver antingen besök eller vara utlandssvensk för att turista i sin egen stad - vilket är synd för det var kul som tusan). Djurgårdsfärjan, Wasamuseet, Skansen, spårvagnsresa, sightseeingbåt, promenader på Norrmälarstrand, Djurgården, Fjällgatan, Gamla Stan, Kungsholmen, Vasastan, Vin & Spritmuseet (Knickedickens önskemål) och givetvis massor av god svensk mat, öl och brännvin. Saker som älsklingen tänkte på var att allt var så rent, att bussarna inte stank diesel, att tunnelbanan var modern, att alla var supertrendiga och välklädda, att alla åt banan precis hela tiden, att man ser killar dra barnvagn överallt, att alla cyklar, att vi inte har brandposter, att portionerna är normalstora, att taxibilarna var av senaste modell, hade lädersäten och inte stank svett och curry. Nästan varje kväll var inbokad med middagar med vänner och familj. Vi hann träffa en hel del folk men tyvärr var vi tvungna att tacka nej till ett gäng. Men no worries. Vi kommer tillbaka (kanske redan i mars om allt går enligt planerna). Jag ska lägga upp bilder från resan på Flickr under dagen. Jag kör helt enkelt på devisen: en bild säger mer än tusen ord.

Min hemsida är under konstruktion men är ni otåliga kan ni gå in och kika på ”Under construction-bilden” på www.swedishstrength.com.

4 kommentarer:

Desiree sa...

Låter verkligen som att ni har haft det jättebra under eran Sverige semester. Kul att ni fick fint väder och roligt att läsa om det som din älskling lagt märke till i Sverige. Sådant man aldrig tänker på som Svensk. Jag ser fram emot att få se dina bilder. Jättekul att du är tillbaka och bloggar friskt igen.

Sporty Spice sa...

Desiree. Nu ligger några av mina bilder ute på Flickr. Först när Casey sa att han såg folk äta banan överallt tyckte jag att han var larvig. Men så började jag titta och ALLA äter banan! Helt sjukt. Sen fick vi till och med veta att svenskar äter mest bananer i hela världen. =)

Petchie75 sa...

Jag har också hört att svenskar äter mest bananer i världen - det var visst ngt snack om det när vi skulle gå med i EU, för våra bananer är/var mycket billigare än resten av EU...
Jag kommer inte ihåg vem det var, men en utländsk kompis till mig sa att hon ALDRIG skulle äta en banan offentligt - det var för snuskigt... snacka om att ha snuskig fantasi tyckte jag!! En banan är väl en banan (så länge den inte är blandad med kaviar..).

buy duratia 30 mg online sa...

dapoxetine 30 mg is used to increase control over ejaculation and to extend the time before reaching ejaculation in men. Increased serotonin levels may extend the time before ejaculation by slowing the pathways in the body that associated with premature ejaculation