torsdag, september 13, 2007

Snabbmat när den är som värst

Det finns så otroligt mycket äcklig snabbmat här i USA. Men jag undrar om inte detta tar priset. Korv som är inlindad i en pannkaka, fylld med chocolate chips och trädd på en pinne. In i mikron och ät som en glasspinne. Jag har aldrig smakat men nu tror jag att jag måste kräkas.

14 kommentarer:

Anonym sa...

fyyyyy faaaaaan!! det var nog det äckligaste jag sett/hört talas om! ever!! huuuuuu!!!!!!!

Anonym sa...

OH, MY GOD!
Fast hade jag fått chansen hade jag nog smakat ändå. För att se hur vidrigt det är lixom!

Anonym sa...

Det låter ju fruktansvärt äckligt, vart får de sina idéer ifrån?!

Jaq har för övrigt gått ner 12 kilo nu tack vare din hjälp. Tro inte att det gick åt pipsvängen bara för att jag la av med bloggen =) Lite uppdatering bara (måste ändå vara roligt att veta hur det går för dina fd pt-kunder)

Hälsa Linda att jag saknar hennes blogg oerhört mycket.

Anonym sa...

Det lät ju kanske inte så lockande. ;) Haha. Hur kommer dom på allt hemskt? Och finns det på allvar någon som vill äta det där?

Anonym sa...

Ja fy fasiken...! US har dock en sak som jag på ett vis är sååååå glad att det inte finns här (om man inte letar upp någon specielbutik då): Peanut butter cups. ÅHHH I LÖV them. Saknar också kedjan "Fresh choice".

Sporty Spice sa...

Emelie. Visst är det vidrigt. De finns i blåbärssmak också.

Bille. Det är det som kallas för vardagsedge? =)

Therese. Åh, vad glad jag blir för din skull. 12 kilo är ju jättebra jobbat!!! Hurra!!!

Ebba. Här äter de precis vad som helst. De tänker mer "nämen vad praktiskt, korv och pannkaka i ett och på en pinne, vad kul".

Ofelia. Ja, säga vad man vill men de kan konsten att göra vissa saker här. Kakor, pajer och inte minst glass. Peanutbutter Cups har jag inte provat. Vad är det?

Anonym sa...

Reese's peanut buttercups. Ååh !! Gå inte ens nära dem!(Du hittar de små rackarna i godishyllan) De håvar in dig och du är fången för alltid ;-) http://www.hersheys.com/products/details/reesespeanutbuttercups.asp Finns både i små formar och som större kakor.
Fastän det var massor med år sedan jag var där så kan jag fortfarande tänka på dessa lymlar. Fast undrar om jag skulle gilla dem idag på samma sätt...?

Victoria sa...

En del färdiga grejer är helt OK men det där var väl en smula over-the-top...? Korv OCH chocolate chips?? Det tar nog priset på att försöka locka barn till att tjata sig till köp av produkter. Men en sån här grej kommer icke över vår tröskel.

Desiree sa...

Blää den såg riktigt äcklig ut. Hur kan man komma på någon sådan kombination? För mig är det lite som Brasse i Fem myror är fler än fyra elefanter när han fixade någon tårta med alla hans favoriter, han hade gräddtårta med prinskorv i. Lika äcklig verkar denna uppfinning vara.

Sporty Spice sa...

Victoria. Ja, det är verkligen over the top and then some.

Desiree. Ja, just det. Brasses "korv är gott, tårta är gott ... tillsammans blir det jättegott". =)

Anonym sa...

Okej, säg så här: Du har krupit runt i vildmarken i fyra dagar, druckit vatten ur bäckar och bara haft en och annan myra att äta. Så plötsligt ligger detta paket framför dig.

Och vad gör du?

Jag för min del hade nog fortsatt leta efter myror.

Sporty Spice sa...

Cia. Mmmmm. Myror kittlar dödsskönt i kistan. =)

Anne-Marie sa...

Det där låter riktigt äckligt. Inte konstigt att det finns så många här i USA som skulle behöva gå ner i vikt. Såg "The biggest loser" som är ett av mina favoritprogram och det är nästan svårt att förstå hur någon kan väga mer än 400 lbs.

Sporty Spice sa...

Anne-Marie. Ja, dessutom verkar de ha noll koll på att det faktiskt är ohälsosam mat de stoppar i sig. Jag såg också Biggest Loser, Jillian är min idol.