torsdag, september 06, 2007

Madison Movie

Idag orkar jag inte skriva så mycket men bjuder istället på en liten hemmafilm från Boston Post Road i Madison. Kvaliten är sisådär men det får duga.

21 kommentarer:

Anonym sa...

Superkul! Otroligt spännande och roligt få sig en tur runt hemmet. Kvaliten var inte alls dålig, jag tycker det var riktigt bra och utmärkt att se. Inga problem alls.
Vad fint ni har! Men det visste jag ju redan efter att ha sett bilder :)
Mysigt och trivsamt. Er trädgård var ju jättestor och vilka odlingar. Blir grön av avundsjuka. Skulle gärna ha de odlingarna... Känns nästan som ni bor i hus, med den trädgården och möjligheterna till odling.
Garderoberna, wow. Jag är impad av ordningen och organiseringen. Du skulle kunna satsa på en karriär som personal organizer också. Kom gärna hit till oss, du har redan en klient :)
Kul höra din röst också!

Sporty Spice sa...

Anne. Kul att du gillade min lilla film. Ska filma från Down Town också. Kanske untan prat - folk kommer ju tro att man är galen om man står där och pratar för sig själv. Kanske kan jag hålla telefon i andra handen så folk tror att jag pratar med någon på mobilen? Hihi. Kvaliten blev lite pixlig tycker jag, den krympes ju från 200MB till 30MB med DivX. Jag blir gärna din personal organizer. Casey tror att jag lider av Obsessiv Impulsive Disorder. =) Själv tycker jag att min röst låter asskum fast det är ju så när man hör sig själv.

Anonym sa...

WOW! Jättekul att se (och höra) hur du har det i Madison. Du hoppade över teven ovanpå kylskåpet lite galant. Vet att vi har bloggat och inläggat om den förut. Blir det nåt tittat med den placeringen? Verkar lite nackspärrsvarning där ;)

Klart du ska gå ner och prata och filma downtown. Amerikanerna är väl vana vid Michael Moore & Co. De tror säkert att du är en ny Miss Moore eller så. Go for it girl! Hihi!

Tack för titten!

Anne-Marie sa...

Vad roligt att se hur du/ni bor! Ni bor verkligen fint med mycket grönt runtomkring. Du lät nog som jag hade föreställt mig :) Visst tycker man själv att man låter skum när man lyssnar till inspelningar, vi andra tycker inte det. Tack för filmvisningen!

Sporty Spice sa...

Kesu. Va? Glömde jag nämna köks-tv:n? Det är ju min favvopryl. Sitter på köksbänken, dricker kaffe och kollar på GMA varje morgon. Lovely!

Sporty Spice sa...

Anne-Marie. Det blir lite annorlunda (och mer på riktigt) att se det hela på film än stillbilder. Det lär bli mer filmer framöver.

Anonym sa...

Haha! Och du undrar varför din kropp strejkar ibland? ;)

Vampyra sa...

Va kul initativ och göra en film öcer ditt hem..Verkligen jätte fint och smått avundsjuk över er dignande trädgård. Inga gröna fingrar här inte.
haha sist men inte minst, klockrent och ha kungen på dasset:)
Gör honor innan man spolar^^

Sporty Spice sa...

Pink Princess. Ja, Kungen på muggen är ju en klassiker. Han gör honnör till Knickedicken när han står och gör nr 1. Och tre nya bilder väntar på ramar och tavelspik (en till på Kungen, en på Drottningen och sen en med båda från deras bröllop). Då vill det till att ingen pinkar på ringen. =)

Petchie75 sa...

Jag sitter på kontoret så hade inte ljudet på - ska kolla igen hemma så jag kan höra din röst och dina kommentarer! Men, det ser så fint och välordnat ut! Jag var också imponerad över ordningen i garderoberna, det är mitt mål i nästa lägenhet (i PR) att ha ordning! (speciellt som jag kommer att ha bott i kappsäck i ca två månader när jag kommer dit)
Vilka fina grönsaker i trädgården! Kan tänka mig att ni ser framemot er harvest...
Och kungen är cool! Kanske man borde ta efter, vi skulle ju kunna ha både spanska och svenska kungarna bredvid varandra! (antar att ni inte skulle vilja ha George W Bush bredvid Carl Gustaf!)

Anonym sa...

Jättekul att se hur du bor, mycket fint tycker jag.

Blev inspirerad att ta tag i ett klädkammarprojekt som legat på is ett tag :-)

/Lena

Anonym sa...

Gud vad fint ni har det! Och vilken trädgård. :) Vill också kunna odla massa grönsaker och kryddor.. Ser fram emot nästa film!

Anonym sa...

Det är ju som i Sköna Hem. Så stylish!

Anonym sa...

Men Petra: ditt problem är ju löst ju! Här har du snurrat runt i Stockholm för att leta med en mugg med kungen - SÅ HAR DU EN HEMMA I MADISON. Jag såg det själv på filmen. Kungen på muggen. Hahahaha! Nu behöver du bara bjuda svärfar lite oftare så är saken biff (för det var väl han som ville ha en kungamugg)?

Kan du inte ta en close up av tavlan din mamma målat? Den som ska ramas in och hängas över sängen. Vill gärna se. Älskar akvareller och vill, vill, vill kunna själv. Måla alltså.

Sporty Spice sa...

Petra H. Haha, nej George hamnar nog I muggen. =)

Lena. Tack!

Ebba. Det var riktigt kul att filma. Det blir mer sånt framöver.

Carola. Thanx!

Kesu. Höhö, du är putslustig du! Jag plåtar mammas tavla och lägger ut på bloggen.

Annika sa...

Petra!! SÅ kul att se hur ni bor!! Säger som Anne; Vilken ordning ni har!!!
Verkligen!
Trevligt att höra din röst! Du låter som min kompis Ylva här som är aerobics instruktör på mitt gym och kommer fr Åkersberga!! Lite kul!!
NU får du mig inspirerad till att filma mitt (röriga) hem också...
Använde du din vanliga stillbildskamera eller en videokamera? Hur lång tid tog det att ladda upp filmen på blogger? För mig tog den en evighet att ladda upp sångsnutten jag har på min blogg. Tänkte nästan ge upp...

Trevlig helg!! Annika

Sporty Spice sa...

Annika. Kul att du gillade filmen. Och att jag låter som din aerobics-kompis. Kanske låter vi träningsnarkomaner såhär? Hihi. Jag använde min lilla digitalkamera och först var det lite meckigt med storleken, den blev 200MB. Men så fick jag hjälp av "Utvandrar-Anne" och förminskar filmen via DivX till 60MB. Tog en bra stund för Blogger (10 minuter kanske) men man kan ju koka kaffe under tiden. =)

Annika sa...

Det kan man ju!! Kaffe är gott :-)
Tyckte kvaliteten var BRA på din film. Mkt bättre än på min...
Bra, då kan jag också vända mig till Anne om problem uppstår...Hoppas det är OK, Anne!!
Japp, du fick mig att bli SUGEN!!!
Måste prova!!

Sporty Spice sa...

Annika. Ladda hem DivX (gratis) och sen droppar du din film i DivX Converter. Klickar du på filen i kön kan du ändra storlek (den blir automatiskt kring 30MB men då blev den lite pixlig så jag ökade till 60MB).

Victoria sa...

Wow, vad fint ni har det hemma och vilken trädgård! Här går ju inte att göra nåt sånt när det är så varmt och torrt jämt...
Fnissade gott åt fotot på kungen, ett sånt kanske man skulle ha också! Kram/Vic

Desiree sa...

Wow kul att få se hur du har det och hur du bor. Det är alltid kul att kunna hälsa på hos andra blogg kompisar så här indirekt. Vilken fin tavla din mamma hade målat. Jag tyckte det var cool att du hade en tavla på kungen i badrummet. Du har helt klart grön fingarar. Jag är mycket imponerad av dina fina odlingar med alla möjliga kryddor och grönsaker.