torsdag, juni 21, 2007

Trädgårdsdax

Nu har jag nog gått och blivit bildgalen. Men när man väl börjat är det svårt att sluta. Så får jag lov att presentera Hemma Hos: The Outdoor Edition.

Vår gräsplätt med utemöbler, grill, två facklor (de svarta "pinnarna" på var sin sida om grillen) och vårt grönsaksland.


Detta är utsikten från vår veranda. Skog, fåglar, kaniner och ekorrar så långt ögat kan nå. Väntar nästan på att Arne Weise ska komma skuttande över staketet.


Är inte stolarna vi fick av Debbi helt, helt underbara? Ska spraymålas svarta och dynan ska byta färg. Men ändå ...








Nytillskott i vårt grönsaksland: Sweet Corn.









Det här ska snart bli tomater.










Och detta red chili.










Och det här är vår hummingbird feeder (kollibri) för er som inte visste hur en sådan såg ut. Den är fylld med rött sockervatten (de små rackarnas favvofärg tydligen).

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nä men nu får du ge dig tjejen :) Ännu en dag då jag dräglar framför datorn och dina bilder. Vad stor er tomt är! Det måste jag verkligen säga. Större än vår radhustomt, jag är grön av avundsjuka nu. Utestolarna var ursöta, verkligen jättefina. I svart kommer de nog bli ännu ett snäpp vassare också.
Kan vi inte byta tomt med varann, du får min lilla barktomt så tar jag din stora gräsplätt.

Anonym sa...

GLAD midsommar idag, vännen. Hoppas på bättre frukost än byggjobbarnas. :-)

or sa...

Var är alla kryddor? :-)
Basilika, rosmarin, olika sorts sallader...skulle jag haft trädgård (ingen trädgårds& hus människa dock) så skulle jag haft rubbet!
Ha en jättetrevlig midsommar!
Kram!

Sporty Spice sa...

Anne. Ja, vår gräsplätt är mysig. Fast vår del tar slut strax till vänster om grillen så så himla stort är det inte. Jag tror oxå att stolarna kommer att bli snygga i svart. Funderar på att klä om dynorna, inte så förtjust i brandgult. Jag vill inte byta tomt - men om du vill kan du få komma hit och sitta på en snygg stol och dricka vin!

CAroline & Johan. Glad Midsommar på er oxå. Mina frukostar är ljusår bättre än byggjobbarnas. Kaffe, cigg och jos. Uj, uj!

Olga. Kryddland är på g. Vill ha basilika, timjan, rosmarin, mynta (till moijitos), citronmeliss, oregano ... ja typ allt. Sallad är tydligen svårt att odla här pga luftfuktigheten. Stor risk att den möglar. Glad Midsommar!