onsdag, juni 13, 2007

Sicko

Ännu en sjukdag. Har 37.8 grader vilket är högt för mig på morgonen. Typ en grad över min normaltemp. Halsen gör inte ont längre men jag känner som om jag har ”skavsår” i halsen, det river i luftrören när jag hostar och mitt öronsus ger inte med sig. Vore jag hemma skulle jag nog ha släpat mig iväg till husläkaren. Men nu är jag här och det är lite skillnad på att hosta upp 70 kronor och $220 för att säga aaahh. Jag biter ihop.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Petra. Ville bara berätta för dig hur glad jag är att Metro slutat publicera dina småsinta, fördomsfulla dyng-krönikor. Wake up and smell the coffee. Smarta, ödmjuka och snälla killar dras inte till tjejer med din inskränkta syn på livet, Petra.

Kalle

Sporty Spice sa...

Egentligen tänkte jag inte ens bry mig om att kommentera eftersom att du är för feg att stå för dina åsiker med namn. För du heter förmodligen inte alls "Kalle". Men dina åsikter är dina och dem får du såklart ha. Men jag vet inte riktigt vem eller vad du pratar om, var ifrån får du att jag är småsint, fördomsfull och inskränkt? Hoppa av cykeln dude. Nåja. Jag får 99 procent glada, snälla och gulliga mail från killar som faktiskt gillar mina texter och tycker att jag står på "deras sida". Din dåliga dag och dina ord rinner av mig som vatten på en oljeskadad fågel. Nu ska jag hångla med min smarta, ödmjuka och snälla kille. Bye, bye.

Anonym sa...

BRA SAGT SPORTY!!! "KALLE" VERKAR BARA VARA EN DRYG, BITTER OCH SMÅSINT IDIOT SOM FÖRMODLIGEN INTE FÅTT NÅGOT PÅ LÄNGE FÖR INGA TJEJER VILL HÄNGA MED EN SÅN IDIOT. LUKTA PÅ DITT EGET KAFFE PUCKO.

Anonym sa...

Go Sporty!! Och krya på dig. Verkar som att alla är sjuka nu för tiden.. Inget man vill vara när det börjar bli sommar här hemma! Själv har jag inte blivit sjuk ännu, däremot ramlade jag i trappen imorse (sådär så att det verkligen låter i hela trappen också) och sitter här med ont överallt och skrubbsår på armarna.. Nåja, det går nog över!

Anonym sa...

Dina kolumner i Metro var de bästa i hela tidningen. Vad är kvar nu, några småtjejer och surgubbar. Inte ens värt att läsa längre. Jag är också snuvig och hoppas bli frisk snart. Krya på dig.