onsdag, juni 27, 2007

Thimble Island

Här kommer lite bildbevis från min och Debbi´s båtutflykt runt Thimble Island, som förövrigt ligger utanför staden som heter något så snyggt som "Stoney Creek".
Låter det inte som på film så säg?









$10 för 45 minuters guidad båttur.









Här bor någon med massa deg.









Dem här har en stor pool på tomten ifall det skulle vara lite för kallt i havet.









Annorlunda New England-hus på pelare.









Lusthus med hemmasnickrad flaggstång. Me like.












Moster Debbi med sin sjukt snygga cowbojsarhatt i guld och linne med blingbling.

* Som vanligt är samtliga bilder klickbara.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oh, Aunt Debbie ser ut att vara en dam helt i min smak. Och dina beskrivningar av henne och era utflykter bara stärker mitt intryck. Kan inte hon haka på till Stockholm i augusti?

Sporty Spice sa...

Kesu. Aunt Debbi är helt, helt underbar. Härlig, lite grov i munnen och så rolig. Varje dag med henne är som ett äventyr och klockan 16.00 är det alltid Happy Hour hemma hos henne. Kan inte bli bättre.

Anonym sa...

Vilka bra inlägg du skrivit den här veckan, har inte kunnat kommentart tidigare pga min dator, så jag kör en sammanfattande kommentar nu istället.
Roligt med alla bilder du lagt upp. EXtra kul att se hur det ser ut på östkusten. Hehe, speciellt Ikeabilden framkallade stort ha-begär...

Ja, som du vet känner jag igen allting som du skrev tidigare om vad gäller il av hemlängtan och hela den biten. Kan identifiera mig med precis alla saker du skriver om och som jag sagt tidigare betyder det mycket veta man inte är ensam med de funderingarna.

Angående SSN, vad skönt du fått ansökan beviljad. Så där är det annars ofta tycker jag, nån säger A, nån annan säger B och man blir inte ett dugg klokare av att veta vad för regler som egentligen gäller för saker och ting.
Jag trodde SSN-kortet skulle vara ett modernt plastkort som skulle komma med posten, men icke. Det är en tunn papperslapp som ser ut som nåt från 70-talet eller liknande. Så inköp av en liten plastficka rekommenderas.

Sporty Spice sa...

Anne. Ja, inget går upp emot sill, lax och kaviar. Och ja, det är helt otrolgt skönt att jag är berättigad till SSN. Får lappen (visst är det skumt att den inte är laminerad) om två veckor. Hurra!

Puma sa...

Tjusigt! :-)
Lustigt med Stoney Creek, for jag ar ocksa valdigt nara ett Stoney Creek. Men det ligger inte alls vid vatten utan halvan timmen fran Niagarafallen (mot Toronto).