onsdag, juni 27, 2007

Stängt på grund av solsken

Gårdagens träningspass hjälpte mot hemlängte-attacken. Körde fullständigt slut på mig själv. Och hett värre var det, utan AC och bara takfläktar som vispar runt hetluften, på gymmet. Det var typ Bikram Styrketräning. Var hur smidig som helst under stretchen.

Efter det åkte vi till affären, köpte kycklingfiléer och portabello-svamp, och sen hem till grillen. Under tiden Knickedicken lagade mat vattnade jag grönsakslandet och plockade basilikablad till tomatsalladen. Temperaturen sjönk lite på kvällen så det gick att sitta ute och äta utan att dö av värmeslag. Sen en rykande kopp kaffe i svala lägenheten. Kollade på Shaq´s Big Challange, ett nytt tv-program där basketbollstjärnan Shaquille O'Neal ska hjälpa sex överviktiga barn att gå ner i vikt. Ungarna här har det inte lätt, de finns snabbmat överallt, portionerna är gigantiska, föräldrarna är helt okunniga och det serveras chips, pommes frittes och coca cola i skolorna.

Idag ska det bli, om möjligt, ännu hetare. Och imorgon ska det regna. Därför tar jag ledigt idag och piper ner till beachen. Jobba dubbelt så mycket kan jag göra imorgon. Bra att man har en sån schysst chef. He, he.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra där! Nu var du ju snäll mot dig själv ju! :-)

Sporty Spice sa...

Caroline. Övning ger färdighet. =)