måndag, oktober 01, 2007

Deep Fried Food

Igår var vi på Durham Fair och jösses vad mycket mat de hade där. Massor av gott som BBQ, grillad kyckling och kalkon på längden och tvären. Och massor av konstigt som fried doe (friterad deg som de äter med florsocker, kanel eller sylt), deep fried candy bar (de friterar alltså din Snickers eller Bounty och sticker fast den på en pinne), steamed cheesburger (jepp, ångkokta ostburgare), dubbelfriterad donoughts inrullad in deg, deep fried Oreos (jag lovar att de lukade plast) och friterad ost. Ja, ni fattar! Helt galet. Fast det är ju roligt att titta på. Bilder kommer snart att läggas upp på Flickr.

Trots att jag såklart inte åt något friterat känns det ändå som om jag gick upp tio kilo igår. Det blev minst två glassar (visserligen fat free yoghurt, men ändå) och massa god BBQ. Så idag passar det extra bra med en PW med viktvästen. Och ikväll blir det styrka med rygg, baksida axel, biceps och massor av sköna magövningar på min Bosu.

5 kommentarer:

Annika sa...

All right, now THAT is FOOD!! Usch så äckligt med allt det friterade. Det vänjer jag mig aldrig vid här i US. Det där med att fritera chokladbiten var en nyhet för mig. Yuk!
Ha en skön PW idag!!!

Anonym sa...

men guuud vilket ställe! huvaligen! lät riktigt vidrig toch det känns som jag gick upp 1kg bara av att läsa om det! huu!!

Desiree sa...

Det är nästan så att kalorierna ramlar på en av frityrångorna. Deep fried Oreos - ja dessa amrisar kan då hitta på grejer. Det lät faktiskt inte så gott. Detta måste verkligen vara transfetternas land med allt deep fried som finns.

Anonym sa...

...ungefär som att man känner sig lite mer fit när man köpt nya träningskläder - fast tvärt om. ;-)

En fråga till dig: Tränar du vanligvis styrka och kondition i samma pass, eller delar du upp det? Och i såfall tränar du ofta stykra och kond samma dag (morgon, kväll)eller kör du varannan dag eller dyl

Sporty Spice sa...

Annika. Nej, man kommer nog aldrig att vänja sig. Och tur är väl det. =)

Emelie. Det är faktiskt riktigt roligt att bara gå runt på en sådan marknad och bara titta. Och tappa hakan ...

Desiree. Ju längre söderut man kommer i USA desto mer Deep Fried Country blir det ju. Det måste ju vara riktigt illa i Alabama eller?

Ofelia. Jag försöker att inte köra styrka och kondition vid samma tillfälle eftersom att jag kör ganska tuffa intervallpass och sällan har energi kvar efteråt (men ibland blir det så ändå pga tidsbrist). Jag kör vanligtvis intervaller på förmiddagen och styrka på eftermiddagen. Sen har jag dagar då jag enbart för kondition.