måndag, oktober 29, 2007

Mer SATC

Blev ju så star strucked att jag glömde bort att berätta om resten av mina Sex and the City-dagar i New York. På kvällen efter att vi sett Sarah Jessica in person gick vi till Pastis och käkade middag. Härligt, fullproppat, högljutt och stökigt. Som det ska. Dagen efter var det SATC Touren som stod på schemat. En tre timmar lång guidad busstur med störtskön guide, tv-skärmar där det visades tv-klipp (fick till exempel veta att den där bussen som stänker ner Carrie under introt först är full med folk och i nästa klipp helt tom) och stopp på obligatoriska ställen som Magnolia Bakery, sexshoppen där tjejerna köpte The Rabbit, en Cosmo på Steves bar ”Scout” och självklart ett stopp utanför Carries hus (se bilden). Bäst av allt var förmodligen inköpet av Bibeln ”Sex and the City – Kiss and tell”. En bok med allt. Allt. Samtliga avsnitt, kommentarer från skådespelare och producenter, bilder på outfits, på killar de haft sex med, biografier och kartor. Den slutar så här ”This is where the story ends for Carrie, Charlotte, Miranda and Samantha. Whatever lies ahead, they will always have each other, and they will always have New York”. Aaah, kääärlek. Sen gick vi in och shoppade lite på HBO Store. Jag hittade en fin armbandslänk med en ”Hello Lover” berlock i form av ett hjärta. Sen promenerade vi ner till Manhattan Mall och fick shoppa loss lite på Bitten. En grön och skön stickad jumper, ett par tischor och en babyblå pyjamastischa med trekvartsärm och texten "Love & Peace" på bringan. Hittade senare även världens najsaste pyjamas med en vit långärmad t-shirt med hjärtformade knappar och rödrutiga brallor med en silkesgrön dragsko i midjan - perfekt att hasa runt i en hel söndag och ha SATC-maraton. Kan det bli bättre?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hey! Även killar läser (med nöje) din blogg. Jag är mest nöjd med bröstmusklerna, men den kroppsdelen fick inte vara med i Veckans fråga. *fusk*
/Johnny

Sporty Spice sa...

Johnny. Sorry, tänkte inte på det. Såklart att bröstmusklen skulle ha varit med. Och grattis till att du är nöjd med dina. =)

Desiree sa...

Vilken härlig och underbar helg du verkar ha haft. God mat och shopping och en härlig sightseeing. Riktigt perfekt helg.

Sporty Spice sa...

Desiree. Ja, det var tre hääärliga dagar. Men NY kan konsten att ta musten ur en så nu är det skönt att vara hemma i Madison. En frisk promenad i höstsolen längs Long Island Sound är en skön kontrast till 5th Ave. =)

Terese sa...

Jag åkte också på bussturen i julas när jag var i NY. Var verkligen intressant att se alla platser och höra guiden prata. Vi hade en superduktig tjej som guidade oss. Och hur goda var inte cup cakesen! To die for!

Det roliga var i våras när jag var i NY. Då bodde jag hos ett par kompisar på Perry Street, endast ett kvarter ifrån Carries trappa. :-)

Anonym sa...

Åhhhh, önskar att det var jag som stod där på bilden du fotat utanför Carries hus. Vilken tur, låter helt underbart fantastiskt häftigt. Helt klart en "måste göra sak innan du dör".