torsdag, oktober 11, 2007

Whole Foods

Idag skriver Aftonbladets Karin Ahlborg om min favoritmataffär Whole Foods Market. Varje gång jag är i New York innebär det ett obligatoriskt besök. Det är som att strosa runt i ett Organic Heaven. Men kom för allt i världen ihåg att bara för att en vara inte innehåller transfett eller är ultraekologisk så innebär det inte för den saken att det är fritt fram att svulla. Även nyttig mat innehåller kalorier och ska ätas med måtta.

Läs Karins krönika här.

6 kommentarer:

Desiree sa...

Älskar Whole Foods. Jättehärlig butik. Men det är ju dyr så det går ju inte att köra alla inköp där. Men helt otroligt fina grönsker har de helt klart. Hurra för Whole foods.

Annika sa...

Precis som Desiree älskar jag också Whole Foods. Vi har en här i Rseston, och den är så fin. MEN DYYYR! Det går inte att enbart handla där. jag brukar köpa fisk och sushi och ibland kött därifrån. Tycker hela butiken inspirerar!

Anonym sa...

Håller med, här är en till som älskar Whole Foods! Men som kommentarerna här ovan också säger, så är butiken tyvärr för dyr för mig att göra alla inköp i.

Anonym sa...

åh! önskar att det fanns en sån butik här!!

Sporty Spice sa...

Håller mer er alla. Whole Foods är fantastiskt - men dyrt. Kanske tur att vi inte har en här i stan ... då skulle man ju tvingas ta ett second job. =)

UNO sa...

Fairway på 125:e gatan är bättre och billigare än Whole Foods. Pröva nästa gång du är i NYC. Ta röda linjen till 125th St så ligger det 5 min från t-banan nere vid vattnet. Är du i San Francisco så måste du bara åka till Rainbow Foods. Ett paradis!!