lördag, november 24, 2007

Slöfock

Idag vaknade jag med ett ryck klockan 07.50. Det kan låta som en på tok för tidig tid för de flesta (normala) människor en lördagsmorgon. Men på sista tiden vaknar jag av mig själv klockan 07.00, oavsett dag eller aktiviteter kvällen innan. Så jag kände mig som värsta sjusovar-slöfocken som tagit århundradets sovmorgon. Fast det blev lite sent igår kväll (men mina mått mätt eftersom att jag är allt annat än en kvällsmänniska och festprisse). Vi var på Thanksgiving Part II igår kväll. Turkey soup och home made cheese cake hemma hos Aunt Debi med hela klanen, även det veckogamla nytillskottet Cameron. Mycket gott och mycket söt. Och när vi kom hem kollade vi på thrillern Mr Brooks (Kevin Costner och Demi Moore) som var sisådär. Så vi var inte i säng före midnatt. Hugaliga!

Idag skiner solen och det är fyra krispiga plusgrader. Jag har en vilodag så det ska bara mysas och hasas runt hela dagen tillsammans med Knickedicken. En långpromenad, lite shopping, läsa lite i nyinförskaffade boken The Pillars of the Earth av Ken Follett och kolla Toppform på svt.se står på programmet.

6 kommentarer:

Puma sa...

Oj vad fort det verkar ha gått mellan jättevarmt och jättekallt hos er! Mysdag låter bra. Njut av den! :-)

Anne-Marie sa...

Härligt med en slappar- och mysdag. Att vakna tidigt även om man inte behöver kan vara litet smått irriterande tycker jag. Här är det riktigt kallt på nätterna nu. Verkar vara kallt i hela USA.

Anonym sa...

Kolla in Luddet. Du och Casey MÅSTE åka till Koh Jum när ni kommer hit. Überromantiskt!

Desiree sa...

Låter som en riktigt nice dag.

Petchie75 sa...

Du får berätta hur Pillars of the earth är - O har den på spanska (oläst!) och jag läste ngnstans på ngn blogg (var det på din??) att den skulle vara århundrats bok!?

Sporty Spice sa...

Petra H. Jag tror att det var Oprah som kallade den för århundradets bok. Återkommer med rapport om typ 900 sidor (!).