fredag, november 16, 2007

Idagens tidning av Kristianstadsbladet kan man läsa om fenomenet att träna med en PT på nätet. Och det är ingen mindre än lilla jag som blir intervjuad. Artiklen kan ni läsa här. Bilden här bredvid är tagen från artiklen (foto: Annica Jönsson) och allt är skrivet av Cia Isberg som förövrigt har sin blogg här.

4 kommentarer:

Petchie75 sa...

Ha ha, jag undrade först hur du kunde veta vad som publiceras i Kristianstadbladet, det är väl inte en av tidningarna du följer i vanliga fall ;-) ?
Förresten skickade länken med din Feminaartikel till en av mina kompisar som har en 7 år yngre make - hon tyckte att den var jättebra!

Annika sa...

Petra! Nu känner jag mig riktigt sugen på att anlita en PT över nätet. Ska verkligen störa och blöta tanken ett tag, och om jag bestämmer mig FÖR är ju PT:n given ;-).
Roligt att läsa intervjun!

Sporty Spice sa...

Petra H. Nej, jag läser inte den tidningen dagligdags. Hehe. Fick länken skickat till mig från Cia. Kul att din kompis gillade krönikan.

Annika. Kul att du funderar på att anlita en PT och jättekul att du funderar på mig. Tänk några varv till och hör av dig! Kul att du gillade intervjun.

Em Löfgren sa...

vilken jättebra artikel! gissar på att du kommer få massa nya kunder nu!!

föreesten log jag stor när jag läste dina kommentarer! mer träffsäkra än så kan de inte bli!! antioxidanter-my-ass! ;) hihi!