måndag, november 05, 2007

Creepy Grey

Greys´Anatomy ligger ju som bekant en säsong efter i Sverige, men om ett år kommer ni att kunna se en ny doktor i rutan; Brooke Smith som Dr Erica Hahn. Det är lite skumt för det är hon som spelade Catherine Martin som blev kidnappad och nerslängd i en brunn i min favoritfilm The Silence of the Lambs. Ni vet hon som skulle bli en del av Jame ”Buffalo Bill” Gumbs kläder gjord av människohud och blev kallad ”it”. Hon som försökte klättra upp och såg alla avslitna naglar som satt fast i jordvägen. Och hon som till sist lurar ner hunden Precious i hålet och överlever. Kommer ni ihåg? “It rubs the lotion on its skin and then it puts the lotion back in the basket”. Ryyyys!

Idag är första träningsdagen efter min veckovila. Tänkte börja lungt med styrketräning och en PW. Intervallerna får vänta tills imorgon. Hmmm. Om bara den där rackarns UPS-killen kunde komma med mitt paket någongång så man kunde få sätta igång. Myror i brallan är dagens underdrift.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Redan när Erica Hahn syntes i de tidigare säsongerna kände jag igen henne, det var något bekant över henne i alla fall men jag kunde inte placera henne. Mycket störande. Tack och lov imdb.com finns vid såna tillfällen.

Anonym sa...

Åååh, jag bara älskar Greys Anatomy!!! Tänkte jag snart skulle börja titta på fjärde säsongen också!! Finns inget bättre än att sjunka långt ner i soffan med många avsnitt efter varandra med Greys!