tisdag, november 20, 2007

Prosit

Kunde inte låta bli att lägga upp denna pandabebis. Kolla in mammans reaktion. Ser ut som om hon tänker "amen, vad håller du på med?". Haha.

10 kommentarer:

Puma sa...

Haha vad söt!

Sporty Spice sa...

Puma. Ja, visst är den. Det blir dessutom roligare för varje gång man tittar. Gång 42 är hysteriskt kul. =)

Anonym sa...

hej!! tack för dina komentarer!! kan avslöja att axelnbilden är lite missvisande då den är tagen underifrån! men jag ska absoult tänka på det du skrev om handlederna! tack!!

du, jag vet ingen bättre att fråga, så jag frågar dig, angående det du skrev om proteindrinkar! jag är TOTALY LOOST på området! kan inget om vad, var, hur, när, varför! tell me gärna mer! fått för mig att det är nåt man dricker om man vill bli större? inte när man faktiskt vill gå ner i vikt? skulle vilja veta mycket mer om proteindrinkar, och få mer tips, finns ju en djungel!

Sporty Spice sa...

Emelie. Ser att bilden är tagen underifrån men du tiltar ändå med handlederna. De ska vara spikraka, tänk en rak förlägning av underarmen.

Protein är inte något man tar för att bli större, var har du fått det ifrån? Stor blir man av stenhård träning och inget annat. Och du tränar ju styrka för att bli starkare och bygga muskler, eller hur? Proteiner är kroppens byggmaterial, de bidrar med energi och är viktiga för cellernas uppbyggnad och förnyelse. Inte minst dina muskelceller. Tränar man hårt behöver man mer proteiner än det rekommenderade energiprocenten. Att som du träna styrketräning på fastade mage skulle jag ALDRIG rekommendera mina kunder. Det är rent av dumt. Du kan inte köra lika hårt, din kropp har ingen energi, dina glycogendepåer är i botten och risken att tappa koncentrationen och skada sig är större. Jag skulle rekommendera en drink med både protein och kolhydarter före din innan morgonträningen. En shake med proteinpulver, mini mjölk, banan och ev lite havregryn. Bäst är såklart riktig mat men en drink funkar som alternativ om man har svårt att äta så tidigt. Och sen äter du din frukost efter passet.

Köp proteinpulver på "riktig" träningsbutik. Proteinbars är big no-no då de ofta innehåller en massa socker.

Anonym sa...

supertack för infon! mycket att tänka på, tack! finns 2 hälsokost butiker i stan, kanske har de nåt bra proteinpulver! vad ska jag tänka på när jag väljer??

tanken på att få i sig det, med mjölk, banan och havrgryn på morgonen är jag dock tveksam till... bara tanken får det att vända sig i magen på mig.... men jag ska ge det ett försök! kanske kan man änja sig fast det låter väldigt vidrigt! ;)

Desiree sa...

Det var sannerligen en reljäl nysning från en sådan liten. Jag förstår att mamman hoppade till. Kul och söt film.

Anonym sa...

*hahaha* snacka om att sitta i helt andra tankar och bli totalt överraskad av den lille.

Anonym sa...

Vilken sötis!

Sporty Spice sa...

Emelie. Om du inte kan tänak dig en drink med banan eller gryn är det helt klart ett pulver med både protein och kolhydrater du ska satsa på. Mer åt måltidsersättningshållet. Förklara i butiken vad du ska ha pulvret till (innan frukost till styrketräning) så hjälper de dig.

Desiree. Ja, visst är den söt.

Bille. Ja, mammams min ser nästan lite mänslig ut. Typ "vad sysslar du med".

Caroline. Ja, visst är den!

Anonym sa...

hejhej. jag antar att videon bytts ut, för jag ser bara en läskig man som kan göra läskiga saker med sitt ansikte ;)