torsdag, juli 26, 2007

Trefika

Efter en hård dag på "kontoret" fick man njuta av en kaffe latte i Bryant Park. Ni ser väl att skyskraporna speglas i husfasaden? Mycket konstnärligt bild. Prettovarning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för dina tips! mycket som var tänkvärt. Dock kan jag nog inte följa dte där med kvällsmål. För det handlar egentligen om att jag bara vill ha nåt östt efter kvällsmaten. jag är godissugen med andra ord. och behöver då ersätta dte med annat sött, och därför äter jag bär eller frukt då, inga stora mängder, men lite grann iaf, för att stilla mitt sug. Är inte direkt sugen på ägg och sånt.... =(

Sporty Spice sa...

Emelie. Ok, kanske dags för lite "reality check". Varför är du så sötsugen på kvällen? Kan det hänga ihop med att du äter för lite under dagen? Eller är det en vana som du bara gör för att du alltid gjort det? Och äter du det söta direkt efter maten eller till kvällsmål (direkt efter är bättre). Pröva sockerfritt tuggummi, det brukar hjälpa vid sötsug.

Men. Allt hänger ju på vad du har för mål. Lite bär är såklart bra, vitaminer och antioxidanter. Det jag ville ha sagt är att det inte är det bästa kvällsmålet pga kolhydrathalten. Och jag tror ingen är "sugen" på äggvitor på kvällen. Hehe. Testa lite kesella lätt med fun light (sött och bara proteiner).