måndag, juli 16, 2007

Hundattacksrapport

Igår åkte vi hem till svärpäronen, badade i poolen, spelade krocket (med Debbis nya krocket-set i mörkt, höglackat trä och koppardetaljer – lovar att typ Kennedys lirar med samma märke) och grillade. Tom mår under omständigheterna bra. Såret på låret är riktigt djupt och man kan typ se märken efter huggtänderna. Men schäfern träffade inga ben, artärer eller nerver så det verkar som om det kommer att läka bra och inte ge några men. Fysiska sådana i alla fall. Sue berättade att när hon först såg Tom så låg han i fosterställning på marken med hunden ovanpå och den liksom släpade honom. Och hade hon inte sprutat vatten på den hade den helt klart försökt hugga Tom i halsen. Hua.

Idag är typ hela Madison (förutom vi) utan el. Klockan 03.00 gick Knickedickens brandlarm och det var en elstation som stod i ljusan låga. Elledningar hängde lösa och gav ifrån sig ett sådant där väsande ljud (som på film), hela skogen brann, asfaltvägen smälte av värmen och det exploderade och rök som sjutton.

Nu: Jobba. Snart: Träna. Sen: Äta. Senare: Sommartorpet på svt.se

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jösses. Hugo hälsar till Polo. Och till Tom också förstås.

Anonym sa...

Fruktansvärt otäckt med hundattacken, det där hade ju kunnat gå riktigt illa också. Vilken tur att Sue var med och hade en vattenflaska att spruta med. Usch, man får rysningar av skräck.

Har Knickedicken extra mycket jobb nu på sommaren? Inbillar mig sommaren är den mest hektiska tiden för brandmän (men kanske jag har helt fel...)?

Mår du bra annars nu? Inget nackspärr, magen ok?

Anne-Marie sa...

Det låter riktigt otäckt. Tänk att folk inte kan uppfostra och ta hand om sina hundar. Det är sorgligt tycker jag. Det skulle finnas körkort för att ha hund.

Sporty Spice sa...

Caroline. Hälsningen framförd.

Anne. Jag tror att Sue är mer skakad än Tom, det är liksom värre att se det än att råka ut för det. Och ja, det är mycket för Madison Hose nu under sommaren. Folk som grillar, eldar och inte minst ger sig ut på havet och råkar ut för diverse olyckor. Och både nacken och magen är helt ok. Skönt att vara tillbaka på banan.

Anne-Marie. Jag håller med, körtkort för hund vore inte helt fel.

Petchie75 sa...

Jag håller med de andra om att det låter som en hemskt otäck hundattack. Hoppas att svärfar snart blir bra igen. Det är ju inte bra med sår sådär i rötmånadstider.
Jag kollade på de första FYRA avsnitten av Sommartorpet i söndags och O blev också lite nyfiken och ville ha simultantolkning (grr)! Första gången jag såg Ernst, Fredrik och Filip... borde nog kolla lite oftare på SVT.se för att hänga med bättre på vem alla de där kändisarna på Aftonbladet är!

Sporty Spice sa...

Petra H. Svärfar verkar ha bra läk-kött. Även Polo går på antibiotika då veterinären såg några småsår efter schärerns huggtänder på hans hals. Kul att du kollade Sommartorpet. Jag gillar hans golv med sjösten utmed väggarna och de där inbyggda hyllorna av tegel.