torsdag, april 19, 2007

Vitaminläsk

Nu har läsktillverkarna verkligen fått till det. I sitt desperata försök att få oss att fortsätta dricka deras sockerstinna drycker har de nu lanserat en ny dricka med tillsatta vitaminer och mineraler. Så dumt att man knappt vet vad man ska säga. Diet Coke Plus och Tava (Pepsi) marknadsförs inte ens som soda utan som sparkeling beverages. Och det sorgliga är att folk (läs: amerikaner) kommer att gå på det. Nu kommer de bälga i sig cola i tron att det är rena rama hälsodrickan. Är det något jag har lärt mig här i USA är att när folk säger "it´s good for you" så bör man läsa innehållsdeklarationen extra noga. Ja jösses.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hallå där. gillar din senaste krönika i FM. Min latmask heter Sillen och hon är en envis jävel med stort chokladberoende ;) haha

Sporty Spice sa...

Kul att du gillade den Cizzi. Jag har inte fått senaste numret av Fitness Magazine än, det tar en extra vecka för post att ta sig över Atlanten.

buy isopil 20 mg online sa...

isotretinoin 20 mg is used to treat a severe form of acne. it reduces sebum production cells in the skin's surface by decreasing the activity and size of sebaceous glands. It also works as an anti-inflammatory to decrease inflammation.