lördag, april 14, 2007

Vilja att vila

Idag och imorgon är det vilodagar. Jag känner mig ganska trött i kroppen efter en hård träningsvecka så det ska faktiskt bli skönt. Fast jag vet att jag kommer att få kämpa för att sitta still hela dagen imorgon, tur att det ska regna och storma så man inte slinker ut på en smyg-power walk. Fast idag ska jag få göra lite tränings-relaterade grejer, nämligen åka och shoppa de där knogskydden till min kickboxning. Hittar jag ett par bra löparskor kommer jag även att slå till på dem. Och vem vet vad mer? "Normala" tjejer dreglar över high heels, designer outfits, smink och glossiga magazine. Jag går igång på sneakers, träningslinnen, hantlar och träningstidningar.

Idag är det dags för min Metrokolumn och du kan läsa om den självutplånande flickvännen här.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Aah- går också igång på träningsrelaterade saker. Ett snyggt träningslinne, en fitness magazine - går inte att låta bli att köpa.

Anonym sa...

Jag "bor" i sportaffärerna *L* å även i dessa kläder... ;)

Sporty Spice sa...

Sofia & Susanne. Kul att höra att man inte är ensam och helt rubbad. Men inget går upp emot en glossig träningstidning, en ny kostbok, ett snyggt linne eller varför inte ett par nya boxningshandkar. Lovely!

Anonym sa...

http://www.bokus.com/b/9789185449675.html?pt=search_result

Den här boken står på önskelistan nu... *L* läste du kunde beställa från Bokus i USA... ;)

Sporty Spice sa...

Titeln verkar ju lite oseriös men författaren är ju triatlonathlet så kanske vet han vad han snackar om.