måndag, april 23, 2007

Taggad

Morgonens intervallträning gick som en dans. Mina vanliga 25 minuter med 40 sekunder sprint och 20 sekunder återhämtning var jobbiga men bara på ett bra sätt. Efter det fick jag dra ut en köksstol (nej, vi hittade inge utemöbler på Wal Mart, allt är fult eller för smått – nackdelen med att ha en tvåmeters pojkvän) i solen på vår gräsmatta, äta tonfisksallad, dricka svart kaffe och jobba. Inte helt fel att vara egenföretagare ibland.

När Knickedicken kom hem från jobbet gick vi till gymmet och körde styrka. Även det gick förvånansvärt bra, var så taggad efter vilodagen. Körde en kombinerad överhands- och underhandsfattning kring skivstången på marklyften eftersom jag kör så tungt att mina fingrar vill öppna sig på slutet. Gick mycket, mycket bättre. Nu ska vi brassa igång grillen, det blir hemlagade kalkonburgare (utan bröd för min del) och rostade grönsaker ikväll. Livet på en pinne.

4 kommentarer:

Anonym sa...

snubblade över din blogg och känner att jag verkligen måste gratulera! otroligt välskriven underhållande och inspirerande!

Sporty Spice sa...

Vad roligt att du hittat hit Emelie. Och tack för de snälla orden.

Anonym sa...

hej läste din kommentar! jajamensan jag ska inhandla vikter! ska bara skrapa ihop lite cash först!!

Sporty Spice sa...

Innan du skrapat ihop cash kan du ju använda din egen kroppsvikt (situps, armhävningar, plankan, utfall, knäböj etc) och fylla två pet-flaskor med vatten som hantlar. Cardio är ju alltid gratis, bara ut och spring. =)