måndag, april 09, 2007

Honey, I´m home

Nu är jag hemma i Madison igen efter en helt fantastisk helg i New York. Har upptäckt massor av nya platser och hittat nya älsklingskvarter. På lördag och söndag körde jag runt i Brooklyn och Williamsburg och Dumbo, över Brooklyn Bridge, i The Village (East, West och Greenwich), genom hela Central Park och slutligen i Harlem där jag gick in i en kyrka på West 127 Street och lyssnade på gospel. Sing Halleluja! Efter det passade det bra med äkta Soul Food på 125th Street. Jag stod bakom en stor, svart man i buffé-kön och han hade lassat på mesta möjliga mängd friterad kyckling. Han sneglade på min grillade kycklingfilé och grönsaksberg och frågade "are ya on a diet mam, cause ya sure don´t need to be". Sött va? På lördag kväll hann jag även med att möta upp en gammal svensk tjejkompis som bor här sedan tio år tillbaka. Vi gick till en bar i Time Warner Center vid Columbus Circle med utsikt över parken. Fab.

Men det är skönt att vara hemma igen. Och snart ska jag sticka iväg till gymmet och köra intervallträning. När Knickedicken kommer hem ska vi köra styrka tillsammans. Idag blir det rygg, axlar, mage och biceps. Här ska lassas på med vikt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fantastisk helg du verkar ha haft, låter väldigt kul med din cykeltur! Jag trodde dock inte New york var cykelvänligt, men som du skrev här nedan så är det tydligen det. Alltid lär man sig nåt och får nya tips :)
-Anne

Anonym sa...

Oh, vi var också på den där soulfood-restaurangen. Soulmates. ;)

Sporty Spice sa...

Anne. Ja, jag blev förvånad själv över hur smidigt det gick att cykla. Faktiskt värre att cykla på Hornsgatan där de lagt cykelbanan helt livsfarligt mitt i gatan. Känner man sig osäker kan man ju alltid nöja sig att cykla runt i Central Park.

Caroline. Ha, ha, vad lustigt. Världen är bra liten.