torsdag, juli 06, 2006

The men I will miss

Jag har just införskaffat mig en ny fin kostdagbok (Fitnessförlagets Kostdagbok av Camilla Porsman). När man ska flyta till the land of french fries, hamburgers and pizza pie gäller det att hålla benkoll på allt man stoppar i sig. Jag tänker bli den första människan på jorden som INTE går upp i vikt av att bo i USA.

Förutom alla mina vänner och Kungen kommer jag att sakna de fantastiska männen i mitt liv. Mitt serviceteam. Darren Phillips på DOM Hairdressing, min naprapat Mikael Nordström på Rehab Kliniken, Henrik Ryman på Kalori och inte minst min PT Omid Dadary. Hur ska jag kunna leva utan dem? Kan jag stoppa ner Omid i handbagaget tro? En Knickedick i ena vågskålen. Fyra makalösa män i den andra. Hmmm. Very tricky. Fast det är bara en som jag får (vill) hångla med så hoppsan vad fort det vägde över.

Nu ska jag luncha med Sissi. Sen fika med Kalori-Henrik. Sen köpa proteinpulver och nya träningsbyxor från Better Bodies (de har fått in Flat Front i 3/4-modell. Hurra!). Sen hämta projektorn med ny 5 000-kronorslampa. Sen träna cardio. Sen ... bada!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Angående köp av träningskläder, har du förslag på en bra butik med stort utbud?

Sporty Spice sa...

Jag gillar Budo Fitness på Sveavägen och Träningsspecialisten på Tegnergatan. De har kanske inte världens största utbud av kläder men kunnig personal som kan ALLT om kosttillskott och redskap. Annars tycker jag att Adidas Concept Store är schysst, och Stadium är helt ok.

Anonym sa...

Tackar. Skall kolal upp träningsspecialisten för den har jag nog missat.

Sporty Spice sa...

Den ligger 20 meter upp på Tegnergatan i korsningen Sveavägen.