torsdag, augusti 09, 2007

Oj då

Klockan är snart tio och jag har inte ens börjat jobba. Fastnade liksom på Facebook (som jag först tyckte verkade helt onödigt och pubertalt men som jag tydligen blivit akutberoende av. Tack för den Emil). På tv sitter en kille i en vattentank och har hållit andan i 8.33 minuter. Han ska sitta där i typ sju minuter till. Verkar som om alla gör viktiga grejer idag.

8 kommentarer:

Petchie75 sa...

Jag tyckte precis samma sak om Facebook, men tyvärr är det väldigt beroendeframkallande. Läste en artikel där journalisten kallade fenomenet för ett virtuellt "Mina vänner" - ganska träffande.

Sporty Spice sa...

Usch, jag har fipplat runt där i flera timmar nu. Sjukt. Fast kul.

Desiree sa...

Jag har några kompisar som är med i facebook fast själv har jag nog inte fattat vad man kan göra med facebook ännu. Kanske någon av er som är helt beroende av det kan beskriva det lite mer ingående. Vad är det bästa med facebook? Vad är det som gör det så beroendeframkallande? Jag har fattat att man kan lägga upp bilder eller fotoalbum och skicka meddelanden men vad kan man mer göra?

Sporty Spice sa...

Desiree. Det är ett jättebra sätt att hålla kontakten med vänner - inte minst för oss utlandssvenskar. Man skriver meddelanden, lägger upp bilder, filmer och sen finns det tusen andra grejer, typ tester, omröstningar, filmer, musik, klubbar (det finns en för svenskar i USA) och olika nätvek. Man kan designa sin egen sida som man vill. Riktigt kul. Säg till om du går med så får du söka på mitt namn så kan vi bli facebook-friends. Alla vi svenskbloggare här i USA kan ju starta en egen klubb!

Petchie75 sa...

Det låter som en jättebra idé Petra, hoppas jag får vara med - PR tillhör ju faktiskt USA ;-) (även om jag inte har flyttat än...)!

Anonym sa...

Förklara Facebooktjusningen!

Puma sa...

Jag har också fastnat i Facebookträsket... tyckte det verkade dumt först men har hittat vänner jag tappade bort för flera år sedan. Superkul!!

Sporty Spice sa...

Petra H. Nu är det klart.

Caroline. Det är helt, helt, helt ... underbart. Try it - you´ll like it. Lovar!!!

Puma. Jag håller med. Dessutom är det prakiskt för oss som flyttat från Sverige att hålla daglig kontakt. Jag vet ju inte vad du heter på riktigt, kan du inte söka på mig och lägga till mig som vän?