onsdag, augusti 29, 2007

Äntligen trådlöst

Nu har jag faktiskt hittat ett gratis och trådlöst café och det var ju tur eftersom att jag har en lämning till Fitness Magazine på fredag. Här i El Stockholmo är allt fortfarande bra om än lite i stressigaste laget. Som utlandssvensk på blixtvisit är det så mycket man måste hinna göra och så många man måste (och vill) hinna träffa. Jag får nog lov att ta ett par dagars semester när jag kommer hem igen.

Idag körde jag med Omid. Första träningspasset på en hel vecka (bortsett från de hundratusen mil jag och Knickedicken promenerat). Jag har tappat lite teknik under det gångna året men detta styrde han snabbt upp. Och så har jag tappat muskelstyrka i framför allt höger ben, vilket såklart hänger ihop med mitt knasiga, trasiga knä som krampat och strulat hela vintern och våren. Så nu blir det rehab på balansplatta. Imorgon ska vi detaljgranska biceps, axlar, triceps och core. Har ett nytt träningsprogram och massa nya roliga övningar med mig i bagaget så nu längtar jag typ hem till mitt gym och på att få sätta igång på allvar igen.

Nu ska jag pipa ner till NK och kolla efter en souvenir-kaffekopp till svärfar, helst med bild på Kungen på eller nått. Och sen till mitt lilla Konsum och fylla på lagret med Kesella Lätt och Fun Light Wild Berries. Bara fem dagar kvar med denna delikatess. =(

8 kommentarer:

Anonym sa...

Funderat på att köpa en ny resväska och fylla med kesella och fun light kanske?! ;D

Desiree sa...

Kul att höra att du har det bra. Mumsa du i dig svenska godsaker, passapå :-)

Petchie75 sa...

Hi hi, finns det kaffekoppar med kungen på i Sverige?? Bra souveniridé men som sagt vet inte om den existrerar... i England hade det ju inte varit nga problem att hitta drottningen på olika grejor.
Njut av de sista dagarna, förstår att du är lite stressad.

Anonym sa...

Så glad att vi hann träffas under din snabbvixit. Kul att tråffa dig igen och kul att träffa Knickedicken. (Synd bara att hundrana flög ihop lite. Vi fick åka till tant Vet med Rambo för han såg ut som sin namne med 2,5 ögon. Men nu är han fit for fight igen - eh...) Nästa gång kan du väl lägga in minst tre veckor :)

Mugg med Kungen ... Prova tacky souvenirbutiken i början av Drottninggatan, alltså från Gamla stan sett. På vänster tass ligger en butik full med flaggor, älgar, vikingshjälmar och mycket, mycket mer man som svensk undrar vem som köper. (konstig mening det där!) Där kan du kanske hitta nån lämplig mugge ller nåt annat med kungen på. Sedan finns ju Svergieshopen snett emot i NK, i Kungsan. Shop o'hoj!

Sporty Spice sa...

Ebba. Jo, det vore nått. Enda kruxet är ju att man inte får ta med sig mat till USA.

Desiree. Ja, du känner väl mig vid det här laget. Allt med måtta. Hehe. =)

Petra H. Det finns inga koppar med Kungen på. Jag har letat ÖVERALLT. Bara skitfula, små, töntiga koppar. Inte ens med en snygg svenska flagga. =(

Kesu. Been there, done that. Ingen Kungakopp på långt ögat kan nå.

Anonym sa...

Det kanske inte existerar kungakoppar i Sverige. Om inte: dags att starta sådan tillverkning och köra på export till Tyskland och USA. Samt sälja i Kungsan, NK och på D-gatan. Mental note to you ;)

Anonym sa...

Oj, hur blev jag anonym plötsligt? Det var jag, Kesu, som kom med den strålande affärsidémn ovan. Glöm inte det!!!

louise sa...

nu kommer jag att ställa en jätteskum fråga men det är så här att jag precis flyttat till sthlm och letar ihjäl mig efter ett café med trådlöst internet. så: var hittade du ditt? vore kanonsnällt!