söndag, maj 13, 2007

Kontakt

Nu ligger min mailadress här till höger. Ifall någon av er har något att säga som ni inte vill dela med resten av bloggvärlden. Eller nått.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kostar det att anlita dig som kostexpert? Jag är nyfiken på om det jäg äter verkligen är så bra som jag tror. Jag tror att jag innest inne vet att jag slarvar för ofta och skulle behöva ett bra kostschema just för mig.
/Sara

Sporty Spice sa...

Sara. Skicka iväg ett mail till mig på sporty-spice@comcast.net så kan jag berätta mer i detalj vad jag erbjuder och vad det kostar.

Anonym sa...

Jag vill också ha dig som min kostrådgivare. Mailar dig bums så kan du få berätta mner. Jag har förståss inte så mycke pengar just nu men jag ska börja spara till nästa månad.
/Sandra

Anonym sa...

Jag vill inte ha dig som kostrådgivare, men skulle verkligen behöva hjälp att konstruera rebusar. Har hört att det är till dig man ska vända sig då.

Kan det stämma?

Bra annars?

/ Emil (din forne kollega under Isaks skrik- och skräckregim)

Sporty Spice sa...

Tja ba Empa. Det var inte förrgår. Men du har ju "Den Blåa Boken" så det är väl bara att plocka någon gammal rebus därifrån. Vi ska kanske kontakta DN Förlag och ge ut en rebus-samling?

Anonym sa...

Eller varför inte bara ge ut den blå boken direkt?

Coolt att du blivit amerikan - jävligt otippat - men coolt. Var någonstans är det du bor? Har du green card?

Kan också tipsa dig om en annan blogg, som kanske kan ge dig en hint om vad jag sysslar med nuförtiden: http://www.happyhamster.se/sixten/

Ha det!

Sporty Spice sa...

Släng iväg ett mail istället så ska jag dra hela storyn. sporty-spice@comcast.net