tisdag, maj 08, 2007

Hej då päron

Om en timme ska jag och ”svärmor” skjutsa in mamma och pappa till New Havens tågstation. De har varit färdigt här nu och ska spendera tre dagar i New York innan de åker hem igen. Fast jag kommer att träffa dem i augusti igen när jag och Knickedicken hälsar på i Sverige. Så det känns ok. Men nu har man ju vant sig vid att ha päronen på fika-avstånd så lite tomt kommer det såklart att bli.

Igår hade jag världens bästa träningsdag. Började med styrka på förmiddagen och det gick så bra. Var stark, fokuserad och fick verkligen kontakt med musklerna. Härligt. Sen gick jag hem, åt lunch ute på porchen och jobbade några timmar. För att sedan gå tillbaka till gymmet och köra mina intervaller. Benen gick som trumpinnar och jag hade all ork i världen (förutom en liten, liten dipp vid 13-minutersstrecket som jag ignorerade helt). Idag missar jag kickboxningen eftersom jag ska köra päronen till stationen men det blir ett hårt intervallpass i eftermiddag istället. Med libanesiska popprinsessan Nancy Alram i öronen kommer det att gå som en dans.

5 kommentarer:

Anonym sa...

K. Dicken på Sverigebesök i höst? Ascoolt! Jag kan prata, skämta, flamsa, fnissa, diskutera livet före, under och efter döden, joddla och hjula på flytande engelska. Får jag träffa honom? :=

Sporty Spice sa...

Jag kan knappt vänta på att få se dig hjula på engelska. Hur gör man det föresten? Extra artigt och på vänster sida? =)

Puma sa...

Ursäkta den oväsentliga frågan, men hur nära/långt har du till gymmet? Det låter så enkelt att gå dit när du skriver. Som om det låg på din undervåning! :-) SATS har ju som vision att det ska bara ta 15 min att ta sig dit. Men då får de allt ta och öppna lite fler gym på söder och på Kungsholmen...

Sporty Spice sa...

Gymmet ligger nästan på min undervåning. Det är ett hur bort så det tar mig cirka 30 sekunder att gå dit. Från dörr till dörr. Och egen nyckel ska jag få också så att jag kan träna precis när jag vill. Mitt i natten om andan skulle falla på. Det är vad jag kallar lyx! =)

Anonym sa...

Haha! Ja, säg det du! Du får se min engelska hjulning när jag får träffa K-dicken ;)