torsdag, januari 19, 2006

Vinterflirt i city

Idag har jag hånglat noll gånger. Jag skyller allt på årstiden. Det är kallt ute. Folk har mössor och halsdukar i hela ansiktet. Det snöar underifrån, blåser småspik och är svinkallt. Inget vidare förspel med andra ord. Men snart står jag där med en paraplydrink i ena handen, lutar mig lätt över relingen, jag har på mig mina guld high heels och är allmänt skitsnygg. Då jävlar. Eller hur Singelpinglan!?

Idag har, bortsett från allt icke hångel, varit bra. Lunchade med Hannah på Sakura. Mycket god sushi. Sen ilade jag iväg och tittade på en bärbar dator som jag ska köpa. Det blir en Toshiba med widescreen. Snygg! På vägen dit sprang jag på ett hångel från i somras. Mycket trevligt, lite flirt på Sveavägen tackar man inte nej till. Sen ilade jag iväg till ett mycket givande möte med en ny uppdragsgivare. Det kommer att bli mycket tränings- och hälsogrejer framöver. Sportyspice is happy, happy!

Hm. Vad mer? Jag åkte till gymmet. Sen in på Klippet och handlade. Sen hem. Sen middag. Sen tv. Sen sova.

3 kommentarer:

spanne sa...

You bet your sweet ass, honey! Jag ska dricka Piña Colada bara för att det finns och magiska, endorfinhöjande 26-28 grader varmt brukar ju göra susen i största allmänhet. Bara inte Gonzalita får rätt angående medelåldern på våra medpassagerare... Men vaffan, lite geriatric love kanske inte är fel det heller? Jag höjer dock vänster ögonbryn i någon sorts sarkastisk gest när jag säger det. För säkerhets skull.

Sporty Spice sa...

Det finns tonårsdisko ombord så det löser sig!

Gonzalita sa...

Tonårsdisko? Men honey, visst sa du att ni ska till Karibien? Inte Baltikum eller Finland? =)

Klart det kommer finnas snygga hunkos ombord. Jag förväntar mig juicy bloggrapporter varje dag, yeeeey!!!