tisdag, januari 17, 2006

Gimme a man

Dagen började med det första mötet med lokal-kollegorna. Det blir inflyttning den 1 februari för min del. Och jag kan inte säga någonting riktigt ännu men det kommer at t hända roliga grejer framöver! Men som sagt top secret. Sen gick jag och tränade. Och precis när jag var klar ringer en kille som hittat mitt namn i Frilanskatalogen. Otroligt, jag trodde inte att det någonsin skulle ge något jobb. Men så fel jag hade. Även det ett projekt som än så länge är lite småhemligt. Men det har med träning och hälsa att göra.

Så. Det går alltså superbra på jobbfronten. Det enda jag saknar just nu är lite looove. Det hånglas och liggs på tok för lite. Om man inte räknar den där australiensaren på Kvarnen så har jag inte fått hångla på flera månader. Skandal. Snart är jag please-lay-on-top-of-me-spice igen …
Om inte annat ska jag se till att Karibienkryssningen blir rena rama Love Boat!

9 kommentarer:

Hannah sa...

Ok. Hantverkaren då? Kan du inte damma av honom?

Sporty Spice sa...

Nej tack. Han var bara intressant när man var riktigt, riktigt packad.

spanne sa...

Här ska inte dammas av någonting. Här ska skaffas nytt. On the Looove boat. Det ska packas strappy show-off-back-and-get-a-fan-club-tops och strappy shoes. Ya bet ya

Gonzalita sa...

Eeeh, Sporty, jag vill på intet sätt förta din glädje eller verka vara avis på ett dåligt sätt - men vet du vad medelåldern på en Karibienkryssning är?
You better pack the Viagra, girl!

Sporty Spice sa...

Det var länge sedan kryssningar var ett nöje för enbart pensionärer. Idag är det allt fler yngre som åker ... så det ska nog inte vara ngr problem där.

Sporty Spice sa...

Kan Terri så kan jag!

Gonzalita sa...

Mermaid är ju ett delikat ord!

Ser fram emot att höra om äventyren på kryssningen - men innan du åker tänkte jag att vi skulle äventyra till det på hemmaplan med den där dubbla blinda drinkdaten. Återkommer om detta!

Sporty Spice sa...

det är "ett jobb" men visst ska det "struttas" också.

buy vidalista professional online sa...

vidalista professional 20 mg It helps in treating erectile dysfunction by relaxing the muscles of the blood vessels to increase the flow of blood through a particular area of the body. It helps in treating erectile dysfunction by relaxing the muscles of the blood vessels to increase the flow of blood through a certain area of the body.