onsdag, oktober 26, 2005

Inget singelmingel

Jag bangade singelminglet på Debenhams. Just hemkommen från gymmet och jag är helt jävla slut. Idag var jag riktigt, riktigt nära att spy av utmattning. Omid sprang där med sitt tidtagar-ur och tvingade mig att göra alla övningar i rasande tempo. Svettigt, svettigt. Jag kände mig extremt fokuserad idag så det var riktigt kul. Trots nära-kräk-upplevelsen.
Dessutom ligger Miss Singelpingla nerbäddad hemma och håller på att hosta loss lungorna. Och utan henne inget singelparty. Men vi ska ha en egen singelshopping så fort hon blir frisk. Hur svårt kan det vara? Först gå på stan och shoppa lite, sen dricka kopiösa mängder sprit och ragga på killar. Ta da!

Idag skickade jag ett mess till Mr Big och fick ett tillbaka. Ja, jag vet. Jättedumt. Han är ju som han är. Knepig som få. Och att umgås med honom kan bara sluta i katastrof. I know, trust me. Men han är så nära jag kan komma Mads eller Micke P. Samma utstrålning på något sätt. Så vad fan. Vad kan en stackars flicka göra? Jo … en stackars flicka kan dricka champagne och möta nya spännande män. Ha! Sounds like a plan.

Läste föresten i Aftonbladet om sexbloggar. Bloggar om sex och förhållanden är tydligen ett sätt för kvinnor att "boosta sitt ego". Och enligt en sexolog kan "bloggandet vara ett sätt att undvika nära relationer". What ever.

Inga kommentarer: