torsdag, oktober 27, 2005

Come on Connex

Imorse åkte jag tunnelbana med en skrikande dagisklass, en skrålande skolklass och två dragspelsmusikanter som bjöd som musik ingen vill höra så tidigt på morgonen.
Följande människor borde inte ha rätten att åka kommunalt:
Dragspelsmusikanter, folk som hostar utan att hålla för munnen, folk som snyter sig (särskilt de som snyter sig i tygnäsduk), folk som sitter och snorar, folk som petar näsan, folk som rapar, folk som suger matrester mellan tänderna, folk som andas urhögt, folk som luktar svett, folk som har för mycket parfym (tanter med sju kilo Opium), tjejer som sitter sminkar sig, folk som biter på naglarna, män som sitter skit-bredbent, folk som pratar ashögt i telefon om totalt ointressanta saker, folk som har tokhög mobilsignal och vägrar svara för att de tycker att det är lite pinsamt eftersom att de har en tokhög signal, folk som breder ut sig så man bara får sitta på kanten av sitt säte, folk som sätter fötterna på sätet, föräldrar som inte ser till att deras ungar inte sparkar en på smalbenen när de sitter mittemot, ungar i overall som luktar blöt hund, skolklasser, dagisklasser, sura pensionärer, rökare som har en halvrökt cigg i fickan, folk som skalar apelsin (konstigt, jag tycker om apelsin men jag tål inte lukten när någon skalar en), tonårskillar som springer runt i vagnen och skriker, folk som stinker matos och småbarnsmammor som pratar bajsblöjor ända från Abrahamsberg till Hötorget.
Varför är det inga Connex-gubbar som kontrollerar det här?

5 kommentarer:

Gonzalita sa...

Hahaha! Håller såå med!

Sporty Spice sa...

Men vi gör så här. Glenn kommer och hämtar mig och Gonzalita varje morgon. Och sen kör oss var vi vill - när vi vill. Ok?

Gonzalita sa...

Yessss!!! Mi casa ligger på vägen till su casa. Det lööööusser saaaaj. Hurra för att slippa allt folk på tricken!

Sporty Spice sa...

Okej Glenny Boy. Vad säger du?

Sporty Spice sa...

Bara du gör det innan jag kliver in i bilen.