tisdag, mars 27, 2007

Klena killar

Körde styrka med Knickedicken och Nate igår kväll. För min del blev det dessvärre inte så effektiv träning för jag var tvungen att visa teknik och peppa de små pojkarna. De är stora och starka men ack, ack, ack vad gnälliga. På slutet gjorde vi plankan och då trodde jag att de skulle börja gråta. He, he. Nu är klockan åtta och om en timme börjar morgonens kickboxning. Har dessutom tänkt att köra 30 minuters intervall-cardio efteråt (för det står det ju på träningsschemat). Sen lär det bli en PW framåt eftermiddagen för det ska bli strålande sol och nära 20 grader varmt idag. Hurra!

Dagens USA-snackis: Vissa arbetsgivare har börjat betala sina anställda som lever hälsosamt. Med given "you get fit - you get paid" betalar de $4 per förlorat pound. Och självklart blev de anställda smalare, friskare, gladare, nöjdare. Och lite rikare.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, hej
kikar runt på olika bloggar, vikt och träningsbloggar. Jag är ju en vikt kämpare och tycker om att läsa bloggar som inspirerar mig. Behöver inspiration och vad är då bättre än att läsa om andra som är duktiga och kämpar på.

Kanske att man skulle ha något sådant här i Sverige "you get fit -you get paid" fast samtidigt så får man här i Sverige bidrag att gå på gym och det kanske inte anställda får i USA.
Det är dyrt att ha anställda som är långtidssjuka så företagen vill nog att man ska röra på sig, men det handlar ju inte bara om förtagen. Vem vill vara sjuk så att man inte klarar av det man verkligen vill göra.
Alla sätt är väl bra =)

Ha det bra

Anonym sa...

laste ditt tips om attiksbad. Vet du vad attika heter pa engelska eller om det finns nagot liknande?

Sporty Spice sa...

Hej Therese, Kul att du hittat till min blogg och hoppas du kan bli lite inspirerad av min träningsnarkomani. =)

Sporty Spice sa...

Ättika heter vinegar på engelska enligt ett uppslagsverk men jag vet inte vad det är skillnad på vårt ord vinäger och ättika? Någon annan som har koll?

Anonym sa...

kan det vara sa att "destilled vinegar" och attika ar samma sak? Det ar det enda jag hittat som jag kan tanka mig.