måndag, mars 12, 2007

Härlig helg

Denna helg har gått på tok för fort. Hannah och Måns kom till New Haven i lördags och vi började med en promenad runt på Yale och jag och Hannah diskuterade var Rori Gilmore skulle kunnas tänkas vara. Sen slank vi in på Yale-butiken och Måns shoppade en Yale-mössa. Sen åkte vi och käkade lunch på The Showder Pot och sen tillbaka till Madison. Vi visade dem runt på stan, gav en guidad tur på Madisons brandstation, gick in på RJ Julias Bookstore och åkte på en drive längs vattnet. Jag tappade räkningen efter ett tag men Hannah kunde inte sluta att säga ”det känns som man är i en film, det är som en kuliss, husen ser ut som dockhus, jag kan inte fatta att du bor här”. Sen åkte vi hem till Knickedickens föräldrar och fikade och till slut craschade vi hemma i vår lägenhet. Där blev det vin och Polly innan middagen som avnjöts på fantastiska Killingworth Café. Tyvärr sjöng inte servitriserna denna kväll men stammisen med cowboyhatt drog som vanligt fram gitarren och rev av några gamla godingar. Kvällen avrundades på Lauries där vi hängde en stund i baren.

Söndag morgon var man tröttare än vanligt. Del på grund av att det blev lite sent men mest för att vi redan ställer om klockan till sommartid här i USA. Men en frulle med bluberry hotcakes (pannkakor) på The Breakfast Place gjorde susen. Sen fick man ladda med gott kaffe från Willoughby´s och åka till Hammonasset State Park och promenera på stranden. Solen strålade och det var typ 10-15 grader varmt. Sen åkte vi och kollade in Whitney Houstons hus. Vi letade en bra stund efter Martha Stewarts hus (det var framför allt Måns som ville se det) men Knickedicken kunde inte hitta det. Men Måns var glad ändå, han hade ju fått så mycket inspiration till det marina tema han tänker inreda lägenheten i. Hannah är inte riktigt med i den båten. Än. Innan man visste ordet av var klockan tre och vi åkte tillbaka till tågstationen i New Haven och vinkade hej då. Tiden går som sagt fort när man har roligt.

3 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Hej
var har Whitney hus? Martha Stewarts hus här i stan vet jag var det är, och Michael Bolton, men jag tror ni var lite norrut från mig, eller hur?

Viveka berättade att du känner henne? Kul, hälsa på vettja!

Anonym sa...

Låter otroligt härligt! Vilken värdinna du är!

Sporty Spice sa...

AM;
Whitney bor typ ett stenkast från down town, nere vid vattnet. Fast hon köpte huset, har förmodligen bara varit där ett par gånger och sålde det nyligen. Men ändå ... =)
Martha köpte hus här i Madison för några år sedan, hon har väl hus lite här och där antar jag.
Såklart jag kommer och hälsar på i Westport. Jobbar du dagtid eller?

Caroline;
Ser fram emot ditt och Johans besök!