måndag, augusti 21, 2006

Ensam hemma

Casinon är märkliga ställen. Ett öronbedövande plippande och klirrande från alla slot machines, tusentals människor med shorts, illasittande t-shirts över feta magar och glasartade blickar. Jag van inte ett öre men Knickedicken var riktigt bra. Efter en helkväll med spel, middag och drinkar gick vi därifrån med 91 fler dollar än vi hade när vi kom.

På lördagen var det späckat program. Vaknade och åkte som vanligt till The Breakfast Break i Clinton och käkade frukost. Jag havregrynsgröt med färska blåbär. Knickedicken a stack of blueberry pancakes med smör och sirap. Jag kommer aldrig att bli så amerikansk. Sen åkte vi till Amandas graduation party. Craigs mamma som är typ 100 år kom instapplande i köket och svängde sin käpp mot mig och frågade K om jag var hans ”girlfriend or sex maker”. Vad svarar man? Both såklart! Sen skulle brandmännen spela soft ball men för få kom så jag och några andra fick hoppa in och spela. Det var riktigt kul. Svårt som fan att träffa bollen men när jag väl gjorde det kom den riktigt långt. Blev själv så förvånad att jag nästan glömde att springa till first base. Här ska övas! Kvällen avslutades med beer pong (ett bordtennisliknande spel där bollen ska i ett ölglas och någon på motståndarlaget måste svepa).

Sen kom då söndagen då det var dags att åka hem. Hann med en sista (för den här gången) frukost på The Breakfast Break och sen hem och packa. Åkte dit med två proppfulla väskor och hem med en halvtom. Kändes inte så jobbigt att säga hejdå denna gång eftersom att jag faktiskt bara ska hem och vända. Ringde K när jag landade klockan sju imorse. Vi han inte mer än säga hej fören hans pager alarm gick igång och han var tvungen att rusa iväg, nån bilolycka tror jag att det var. Sånt är livet med en brandman.

5 kommentarer:

Hannah sa...

VÄLKOMMEN HEM!

eastcoastmom sa...

Hej

cottage cheese, kollade när jag handlade idag på Stop n Shop, och där hade de Friendship cottage cheese utan salt.
http://www.friendshipdairies.com/products/info_cottage_lowfat_nosalt.shtml
Har ännu inte smakat, men köpte en.

Jo man måste kolla vad grejer innehåller här. Det är mycket gömt socker och trans fat och annat lurigt. Även i sånt man tror borde vara ganska "rent" och enkelt.

Hoppas du kommer trivas i Connecticut!

Hälsningar från södra CT (Westport)

/AM

Sporty Spice sa...

Jag ser med spänning fram emot ditt smaktest! Och innehållsförteckningarna i US är verkligen kluriga. Vad är tex one serving? Och vad är grejen med att ange procent utifrån en diet på 2000 kcal?

Har förövrig lagt till din blogg i mina favoriter. En journalist bosatt i CT!!! Jobbar du för svenska eller amerikanska tidningar och var ligger Westport föresten?

eastcoastmom sa...

Well, jag har inte jobbat på sju år... så var det med den karriären. Är hemmamamma som flyttat runt en del i världen, men nu börjar lillan Kindergarten, så kanske jag får några timmar över till hösten.

Westport ligger typ mitt emellan Greenwich och North Haven, vi har en dryg halvtimme till IKEA på I 95.

Innehållsförteckningar, don´t get me started... Trader Joes brukar ha bra grejer, om du har nån i närheten.

Sporty Spice sa...

Aha! Då blir vi nästan "grannar". Madison ligger mot East Haven till, staden precis bredvid Clinton.

IKEA vid I 95 har jag än så länge bara kört förbi men det lär bli ett och annat besök där. =)

Kul att du tänker börja skriva igen - behöver du bolla idéer är det bara att du hör av dig!