onsdag, maj 10, 2006

Så smart att det gör ont

Aj för helvette! Min visdomstand gör så ont. Har svullnat upp och förmodligen fått en fin liten infektion i tandköttet. Kan inte tugga. Kan knappt öppna munnen. Idag har all föda varit i flytande form. Proteindrinkar spetsade med minimjölk, lättyoghurt och bär. Jag tackar den som uppfann sugröret. Har köpt Corsodyl på Apoteket att gurgla med. Igår kväll hade jag inget bra att ta död på bakterier med så jag doppade en tops i polska vodka (som jag av någon underlig anledning hade hemma) och strök på tanden. Det smakade illa. Och hjälpte föga. Jag hatar visdomständer. Varför får vi dem? Hallå evolution, keep up!

Just pratat med Knickedicken i telefonen. Han är söt som socker. Nu kan vi verkligen snacka om high on sugar! Men mitt i samtalet hördes ett tjutande läte i bakgrunden och det var tvunget att läggas på. Alarm från Madison Fire Department. Så är det att telefondejta en brandman. Men jag åker dit i juli igen om allt går enligt manus.

7 kommentarer:

Andrea sa...

Själv opererade jag just ut en av dem för en vecka sedan, ska ta stygnen idag. Och håller med dig, varför?! Har vi dem alltså, ta ut den var uppenbarligen ett smart drag, jag hann inte få några onda inflammationer. Håll ut och boka sedan tid hos min tandläkare på St Eriks tandvårdsplace, han är expert på att ta ut dom. Det kommer bli de bästa 1500 du nånsin spenderat. Not.

Sporty Spice sa...

Heter stället "St Eriks Tandvårdsplace"? Är verkligen i behov av bra tandläkare!

Andrea sa...

Nej, lite mer avancerat namn:
Folktandvården
Akuttandvården St Erikssjukhus
Mats Halldén
08-545 512 80

Jag hade iofs remiss dit, men det är ju även ett akutställe så det går kanske ändå?

Anonym sa...

Men polsk Vodka är ju alltid kul. Ta lite mer än bara på tanden, vettja. ;)

Sporty Spice sa...

Hi, hi! Bra tips! Knickedicken föreslog att jag skulle blanda ut Corsodyl-lösningen med tranbärsjos.

Anonym sa...

JUST DET! Det var där jag också var, på det där S:t Eriksplejset. Utan remiss och akut så in i h-e. En kall decembermorgon. Oh, yes, I remember. Hade tagit med mig en MASSA tidningar att läsa, för jag trodde väntan skulle bli lång. Icke då. Swisch in bara.

Fast jag hann läsa de flesta när jag satt och väntade på mina smärtstillande tabletter på apoteket. Dom har jag fortfarande kvar. Vodka är roligare - å så blir man roligare.

Minns du nu varför du har en pava polskt hemma??? Eller ska jag berätta???

Tranbärsjos. Äsch, det är bara för att han är amerikan. De har tranbär, kanel och muskot i allt.

Sporty Spice sa...

Det får bli S:t Eriksplejset. Jag tycker att alla ni som engagerat er i min tandvärk ska följa med som moraliskt stöd! =)

Polsk Vodka. Hmm. Det var från Antor va? Jag hade mer nytta av den än du av din Tysklandsresa antar jag. Hi, hi ...