måndag, maj 08, 2006

Nyhetsfrågan

I dagens Metro är jag fråga nummer ett i "nyhetsfrågan". Mycket underhållande. Omids tips till läsarna var att ringa till World Class Kungsholmen för att få hjälp med rätt svarsalternativ.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till att hamna på nyhetsplats så att säga. Kan tyvärr inte svara, för jag fattar inte riktigt frågan. Hur många dagar i veckan tränar Petra ofta? Jag menar, hur många dagar i veckan tränar du sällan Petra? DET vet jag inte heller.

Se nu inte det här som en sur och avis kommentar, bara som en språklig iakttagelse. Jag VET ju att du (också) gillar språkgrodor. Eller?

Sporty Spice sa...

Ja, jag såg det. Ordet "ofta" rör lixom till det. Jag ÄLSKAR språkgrodor, när jag läser om bok och hittar en så hoppar jag till av glädje. Yrkesskada månne?

Anonym sa...

"När jag läser om bok???"

Hehe! Couldn't resist that one dear. Jag HOPPAR också till av glädje. Man kanske borde bli en språkgroda i nästa liv? Så man får hoppa järnet ...

Have fun today!

Anonym sa...

en blogg för överklassen eller för ditt egna egoistiska sinne. näää jag har gillat dej som krönikör men som bloggare är du usel. sorry
du har många medvetna bloggare ute i cybern. att du dessutom gör reklam för ett imperium i din såkallade blogg ajajaj riktigt illa.
håll dig till krönikan där är du hemma.fancy

Sporty Spice sa...

Glenn-mannen!!! Du är tillbaka, som jag saknat dig. Trodde du ramlat av pinn eller nått. Säkert på att även Gonza gör cybervolter just nu.

Ögonen, liksom allt annat, är äkta vara. Fast de ser liiite grönare ut än vad de är live. Nått med ljuset kanske?

Nå ... vad har du att säga till ditt försvar? Var har du varit, vad har du gjort. Och varför?

Anonym sa...

Vaddå en blogg för överklassen? Sportyspice är ju den klart bästa bloggen just nu. Keep up the good work, Sporty!

Anonym sa...

Åhherregudihimlenshöjd!!! Glennmannen!!! He´s back!!!
Cybervolter är endast förnamnet!

Ja, var har du varit, vad har du gjort och varför?! Det funkar inte att låtsas som om ingenting för The Only Spices You Need In Your Life fattaruväl =)