måndag, oktober 02, 2006

Bygga båt

Igår ösregnade det typ hela dagen här så vi passade på att åka och shoppa med Craig och Linda. Först en sväng förbi Best Buy där de köpte en ny sovrums-tv. Det är något jag aldrig kommer att skaffa. I sovrummet ska man sova (och göra annat kul). Inte titta på tv. Är man för slö för att resa sig ur sängen och hasa sig till soffan ska man kanske inte titta på tv. Efter det åkta vi till en shopping mall och kollade runt lite bland Halloweenkostymerna. Linda köpte en fräsig liten piratklänning. Årets tema är nämligen pirater. Sen åkte vi till en brädgård och kollade priser på plywood och plank. Till Halloweenpartyt ska de nämligen byggas ett gigantiskt piratskepp på Craig och Lindas tomt. Över 20 meter långt och 6 meter brett. Det kommer att bli helt galet. Jag och Knickedicken tänkte komma som vikingar. De var ju ett slags pirater och så kom de ju från Skandinavien.

Idag är det måndag och jag började jobba strax före sju för att hinna ringa, sms:a och maila innan alla i Sverige hinner gå hem för dagen. Nackdelen är att det blir tidiga mornar. Fördelen är att man typ jobbat klart någon gång efter lunch.

I eftermiddag ska vi kolla på lägenheter och hus. Och förhoppningsvis bestämma oss för var vi ska bo. Ska bli så skönt att få komma i ordning och packa upp alla Höganäskoppar och sätta upp min kylskåpsmagnet på Kungen iförd badbyxor.

Inga kommentarer: