måndag, oktober 23, 2006

Elektrisk kärlek

Igår drog Knickedicken massa nya kablar och fixade och trixade med min projektor och surround system. Och det visade sig att jag inte använt apparaternas fulla kapacitet. Plötsligt var bilden inte bara bra utan knivskarp. Och ljudet lät inte längre fantastiskt utan biograf-fantastiskt. Han hittade inställningar som jag inte visste fanns. Men han har just beställt en bättre kabel, ska fixa HD-tv och ställa in alla högtalare så att de är exakt 45 grader från den som sitter i soffans öron, så allt kommer snart att bli, om möjligt, ännu bättre. Det visar sig finnas många bra anledningar att vara sambo med en licensierad elektriker som jobbat på konserter och filminspelningar. Kan knappt hålla mig till Singelpinglan kommer hit (om en vecka faktiskt) med mina Sagan om Ringen-filmer, T2 och SATC-samling.

Själv ska jag kila iväg och signa mig på Tonys gym. Om Knickedicken fixat så bra bild vill jag ju se vältränad ut när jag tittar på den. =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Petra, en snabb fråga som du kanske kan hjälpa mig med.

Du köpte ju en people abroad försäkring från If. Eller hur? Är du fortfarande skriven i Sverige?
Jag håller på och försöker fixa en försäkring för den första tiden i USA( sen senare får vi försäkring från mannens jobb) och det verkar vara omöjligt köpa en försäkring från Sverige om man ej längre är skriven i landet. Du hade väl inga sådana problem? Men du kanske inte skrivit ut dig?
/utvandrar-Anne

Sporty Spice sa...

Hej Anne, Ledsen att jag inte svarat. Jag är fortfarande skriven i Sverige och man behöver inte skriva ut sig för att teckna If:s People Abroad. Jag tecknade i ett år men man får förlänga den så långt som fem år. Jag har ingen aning hur man gör om man skriver ut sig, ring If och fråga dem vettja. //Petra