torsdag, oktober 19, 2006

Roliga pappa

Fick föresten just ett mail från min pappa. Han och mamma har haft högläsning av min senaste kolumn där jag skriver om att språkförbistringar inte behöver vara av ondo i ett förhållande (länken ligger här till höger). Att prata olika språk kan faktiskt vara bra, det har det gjort mig till en snällare och bättre flickvän. Så min pappa tog mig på orden:

"Numera pratar mamma engelska och jag tyska. Få se om det hjälper".

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Kul idé! Ja, det var en tankeväckande krönika återigen.

Själv blev jag tagen med överraskning av livet igår, och när jag träffade och fikade med en tjej jag mött på nätet och såg som en trolig väninna - i och med att jag redan var klart intresserad av en annan tjej - så slog det där med "när du minst anar det" till.

Så nu har snälla jag mött en tjej som gillar snälla killar. Får fira födelsedag med splitter ny flickvän i morgon. Spejsat bara att ta ordet flickvän i sin mun, det var verkligen plågsamt länge sedan man hade varit där sist, men nu jädrar.... plötsligt hände det!

Sporty Spice sa...

Du ser, när man minst anar. Grattis till flickvän och på födelsedagen!

Hannah sa...

Hihi. Din pappa är ju nästa lika rolig som du är. Det låter som om du har det bra. Fan vad gött med diskmaskin. Det ska jag önska mig. Jag har det också bra, fastän det är fredag kväll och jag jobbar över för att planera nästa vecka så bra det går. LA på tisdag. Har du några tips? Massor av kramar och hälsningar! Puss!

Sporty Spice sa...

Man brås på sin far kanske?

Åh, hoppas att du får det asbra i LA. Känns ju skumt att vara i samma land men ändå inte ses. Fast det är ju å andra sidan ett ganska stort land. Min favvogata är Robertson Avenue, här ligger det massor av coola butiker. Typ ALLA kändisar shoppar på Kitson, smink på Lola Cosmetics och MAC och kanske en svensk tröja från WE. Här ligger även den där restaurangen med vitt staket som jag inte kommer ihåg vad den heter men som varit med i massa filmer. Urth Café (minns ej gatan) var asnajs och hade bra ekologiskt utbud. Buddha Garden Café på Melrose kommer du gilla. Klubbar som var inne då var Club Prey (här såg vi Hugh Hefner, Bruce Willis och Paris Hilton), Spider Club, Restaurant Kio, Music Box Nightclub, Café Med (Sunset Blvd)
och Club Concord. Kommer ej ihåg gatorna men du kan ju Googla. Legendariska Booksoup Bookstore i West Hollywood är värt ett besök.

Have fun!

buy isotroin 5 mg online sa...

isotretinoin 5 mg it belongs to a group of medicines known as retinoids which are used to treat skin problems. It works by shrinking the oil, glands in the skin. It is only used in patients whose acne has not responded to other treatments. It works by shrinking the oil, sebaceous, glands in the skin.