söndag, oktober 22, 2006

Tränar-Tony

Jag är i himlen. Har nämligen just hittat ”mitt” gym. Det ligger typ ett stenkast från vår lägenhet och är ett riktigt hard core gym. Inget fancy. Inga quick fix. Bara fria vikter, ett gäng styrke- och cardiomaskiner. Ägaren är en bitig italienare vid namn Tony och han är licensierad pt vilket innebär att jag kanske tar upp den biten igen. Lite beroende på vad han kostar såklart. Träningskortet går på $35 per månad vilket är typ 260 bagis. Plus att han har öppet från 06.00-21.00. Och han sa att om jag vile köra senare på kvällarna kan jag få en egen nyckel. Det erbjöds inte på World Class. Det är väl ännu en av fördelarna med att bo i en småstad.

Hela helgen har vi möbelshoppat. Efter mycket om och men (mest från min sida) har vi hittat en soffa. Jag vägrar nämligen köpa en soffa stor som en mindre lastbil (vilket innebär att typ 50 procent av alla soffor går bort) eller en soffa med massa lösa kuddar så det ser ut som om man haft kuddkrig efter att ha suttit en stund (20 procent till bort) eller en med märkliga mönster, blommor eller fejkmocka (20 procent till). Men vi hittade en med skön loungekänsla och den levereras nu på tisdag. Ska bli schysst att slippa sitta på golvet och kolla på tv. Sen återstår bara soffbord, lampor och en snygg bänk för alla tv-grejer och vardagsrummet är klart. Det kommer att bli Skandinavien möter New England möter Asien.

Nu ska jag ringa Knickedicken som är och bygger på årets Halloween-festbåt (de gör ett 20 meter, två våningar högt piratskepp med mast och segel och allt och det är det värsta jag sett i hela mitt liv) och påminna honom att tv-programmet ”In to the fire” börjar om en timme. Detta samtidigt som jag tvättar hans smutsiga tröjor. Man är något av den perfekta flickvännen idag.

Inga kommentarer: