söndag, september 11, 2005

Här är ditt kylskåp

Innehåll i en träningsnarkomans kyl en helt vanlig söndagsförmiddag.
Tre burkar Chunky Salsa (varför? Jag äter typ aldrig Tex Mex), dijonsenap (så gott på knäckemackan med kalkon), smörgåsgurka (mest en burk med den där inläggnings-guckan faktiskt. Borde slänga. Gör det sen), äppelmos (på gröten), Keldas thaisoppa (blev över efter Fitness Magazines soppreportage), två kartonger med ägg (ekologiska of course), en stor burk Keso, två små burkar minikeso (det hörs ju på namnet), tre burkar Kesella lätt (protein), rökt kalkon (mer protein), två burkar oliver (bra fett), Multipower Fit-Active L-Carnitine, Multipower Muscle Volume High-Value Protein (efter träningen), två flaskor tomatjuice, en flaska morotsjuice, tio äpplen (svenska såklart), en burköl (som Johan lämnat kvar. Kan vara bra ifall en kille med nätbrynja har vägarna förbi), en flaska Cava (alltid redo för glamour), en plastburk med linfröavkok (äcklig konsistens. Lite som snor faktiskt. Men bra för magen), en knippe sparris, en halv paprika, broccoli, romansallad, ruccolasallad, champinjoner, två liter lättmjölk, en burk kapris, Sambal Oelek, ostronsås, tre burkar Touch of Taste (vad gör de här? I never touched or tasted the stuff), Nam Pla, tabasco, kebebsås (va? Jag äter inte kött), Tom Yum (vad är det egentligen), soja (vanlig och japansk), sweet chili sause, ketchup (också Johans. Killen med nätbrynja uppskattar säkert det också) och massa nagellack.

I nästa veckas program går vi igenom torr- och frysvaror.

2 kommentarer:

Hannah sa...

Torrvaror! Can't wait. Och äpplen i kylen, alltså. Inte framme? Undrar Hannah

Sporty Spice sa...

Gillar mina äpplen kylskåpskalla. Frågor?