söndag, september 18, 2005

Att snoka eller inte snoka

Ny date. Första gången man är hemma hos Honom. Man håller sig in i det längsta från att behöva gå på muggen. Men väl där. Ovanför handfatet hänger det. Och bara väntar. Nog kan man väl bara kika in lite snabbt? Inte för att snoka, gud nej. Nej, nej, inte skulle väl jag? Bara titta lite. Man vill ju liksom veta att han är "frisk". Man vill inte hitta några konstiga salvor och piller som hjälper om det svider när man kissar. Om man säger så. Vårtborttagningsmedel är inte en turn on. Antidepressiva tabletter, bromsmediciner, gigantisk förpackningen med kondomer och en välanvänd burk med vaselin. Vill man helst inte hitta. Har han bara en deodorant av märket "Deo" från Konsum och en söndertuggad tandborste från -92? Illa. Eller är det fullt av tamponger, smink, p-piller och dyra nattkrämer? Värre.

Men vad är det egentligen för regler som gäller? Om badrumsskåpet redan står öppen, lite på glänt, är det då ok att kika in? Är det bara om man måste öppna skåpet själv som det är att snoka? Tänk om det är ett sånt där gammalt skåp som gör värsta höga ljudet när man öppnar det? Och tänk om en flaska ramlar ut och ner i handfatet med en braksmäll. Vad gör man då? Spolar som en galning i toaletten och hostar högljutt? Och vad gör man när man kommer ut och vet vad han har i skåpet? Går det att slänga in "jaha, så du har mask i magen du" eller "usch … hemorrojder, det måste vara jobbigt" lite casual och sedan hångla vidare som ingenting har hänt? Tricky. Very tricky!

I mitt eget badrumsskåp finns inga hemligheter eller avslöjande attiraljer. Dem har jag såklart gömt någon annan stans.

2 kommentarer:

Gonzalita sa...

Berätta nu, tog du en titt? Vad fanns det i skåpet?! Var innehållet intressant nog för att träffa honom igen?!

Sporty Spice sa...

Det var en snokar-fantasi. Har dessvärre ingen Ny Date med Honom, vem han nu må vara. Och således inget badrumsskåp att rota runt i. Än.