måndag, november 20, 2006

Party Crasher

Så här ser den skrikiga ekorren ut när han hänger upp och ner och käkar upp fåglarnas frön.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hm. Jag letar just nu efter ett case enl följande: en tonåring som äger en flygpungekorre. Ja, du vet ju hur det är ibland i tidningsvärlden Petra. Var jätteglad att jag kom på en nänniska som kunde hjälpa mig med det idag. Nu när jag ser din bild vet jag inte om jag är så stormande glad längre. Kan du fråga den lille filuren om han flyger och har pung? I så fall vete korren om det är ett så ovanligt och roligt husdjur att tipsa om. Jag kanske ska satsa på afrikanska tamigelkottar istället.

Skratta du, men jag är 200% serious. Har du några små taggbollar i din trädgård? Kan du fråga dom om dom är från Afrika? Om de inte hänger och svänger och snor fågelgodis kanske de platsar i min artikel.

Sporty Spice sa...

De flyger inte, det är jag ganska säker på. Fast amerikanska ekorrar är mer hoppglada än våra svenska. De slänger sig hej vilt mellan trädgrenar och med hjälp av baktassarna håller de fast sig i fågelfröhustaket.

Jag har inga talgbollar. Hade jag några vete katten om de kunde svara på frågan varifrån de kommer. Talande talgbollar, det vore nått de. =)

Däremot ska jag hänga ut röda äpplen till fåglarna (och ekorrarna). Rött äpple + ståltrådshängannordning = nyttigt och julstämningsfullt hälsosnacks.

Anonym sa...

Taggbollar, inte talgbollar honey! ;-) Alltså igelkottar. Ut i lövhögen igen och se om du kan hitta några att fråga om de vandrat från Afrika.

Härligt med hälsosamt julsnacks för fåglar och andra smådjur. Det kallar jag äkta omtanke. Finns det dito för människor i USA också eller är det mesta sött och fett som i Sverige?

Sporty Spice sa...

Potäjtå, potato ... =)

Hälsosnacks tror jag inte att de vet vad det är. Fast Knickedicken har börjat äta frukt och gillar numera osaltade nötter. Jag försöker förändra en amerikan i taget.

Anonym sa...

En amerikan i taget - that's progress. I mean it. Knickedicken kommer att bli den sundaste brandmannen i stada :-)

Sporty Spice sa...

Än så länge har han lite svårt att gå från tanke till handling. Men det är kanske en stor omställning. Här tycker de att de är supersunda om de bara äter fem brownies om dagen istället för tio. Allt är relativt ...