torsdag, april 06, 2006

Honey I´m home

Så var man hemma igen. Lång och tråkig flygresa. Förgylldes dock något av att Apollos informationschef Kajsa blev åksjuk när vi skulle mellanlanda i Dubai och spydde engelsk konfekt i en plastpåse. Det är faktiskt den andra informationschefen på Apollo som jag ser kräkas. En ny restrend? När ska Lottie Knutson kräkas i min närvaro tro? Och när man klev innanför dörren, iklädd flip flops och frän bränna, fick man dricka piña colada med Singelpinglan. Mycket trevligt. Nu sitter hon för övrigt på planet på väg till Madison. En annan måste jobba i hela två veckor innan det är dags för mig att åka. Trist!

Har för övrigt tackat nej till tre resor idag. Hinner inte åka varesig till Kambodja, Tunisien eller Curacao. Snacka om att jag gör uppoffringar för Knickedickens skull. Vad gör man inte för en två meter lång, 25-årig brandman?

Har träffat en av männen i mitt "service team" idag. Darren (min frisör) har ännu en gång gjort underverk. Ser ut som Téa Leoni i Di Modolo-reklamen. Typ. Fast inte lika långt än. Och inte lika blond. Men nära skjuter hare.

Inga kommentarer: