lördag, januari 20, 2007

Explosion

Imorse klev vi upp klockan 05.00 för att åka till New Haven och titta när de sprängde den gamla arenan Coliseum. Det var svinkallt ute och vi fick vänta i över en timme. Men det var det värt. När byggnaden exploderade kändes det i hela kroppen. Hela marken skakade. Och när den rasade steg ett nära 50 meter högt moln av damm. Till slut var vi tvungna att springa från vårt utsiktsplats för att inte hamna mitt i röken. Molnet rullade mot oss och blev bara större och större. Värsta elfte september-vibbarna. Fast vi klarade oss bra, trots att jag snöt ut damm i flera timmar.

Efter det åkte vi till anrika Educated Burgher och käkade frukost. Och efter det tog vi en sväng in på Yale Bookstore som ligger vägg i vägg (och ja, Hannah & Måns, har kommer ni att kunna shoppa loss). Innan vi åkte hem till Madison igen gav Gump oss en guidad tur runt på Old Yale. Får bli mer sånt när det inte blåser småspik och är minusgrader.

Imorgon spelar New England Patroits mot Indianapolis Colts. Och vinner vi är vi klara för Super Bowl. Så spännande att jag nästan pinkar på mig.

3 kommentarer:

Hannah sa...

Bara 7 veckor kvar! Längtar!

Måns sa...

Jag med!
Och jag har noterat att restaurangen som serverade världens första hamburgare finns i New Haven.
Louis’ Lunch heter stället.

Läs mer här (hint, hint...) :)
Wikipedia

Sporty Spice sa...

Seven weeks and counting! =)
Och det här med världens fösta hamburgare är omstritt. Hamburgaren lär ju ursprungligen komma från tyskland, och till USA med emigranter. En del hävdar att den första hamburgaren serverades på Louis´ Lunch i New Haven, andra att det var i på Hamburger Charlie i Wisconsin alternativt på ett plejs i Tulsa, Oklahoma. Lite beroende på vem man frågar ...