måndag, december 11, 2006

Julstämning

Jag är så nöjd med vår julgran. Den är redan klädd (ja, jag vet att vissa tycker att man inte ska klä granen före julafton men vi kunde inte hålla oss) och allt går i rött och guld. Stramt och flärdfullt på en och samma gång. Mest nöjd är jag över de röda kulorna med guldglitter. De är från Walmart men ser as-fancy ut.

För övrigt måste jag säga att jag är liiite besviken på den nya 007-rullen. Hur lång var filmen egentligen? Tretton timmar?

6 kommentarer:

Anonym sa...

hehe, ja mycket kan man hitta pa Walmart har borta till de helt otroliga priserna. Man forstar riktigt vad konkurens ar har borta. ar detta forsta julen har borta?

Anonym sa...

Det är väl svårt att känna av julstämning när det inte finns någon snö? Här i Stockholm är det jättetrist just nu.. har svårt att förstå att det snart är jul! Har du köpt några trevliga julklappar än då?

Anonym sa...

Håller med, Bond-filmen var knasigt långdragen i vissa scener! Fast jag gillade: "- Shaken or stirred? - Who cares?" ^^

Anonym sa...

Hallå

Anonym sa...

Hallå Petra

Hur står det till??
Fan jag har försökt hitta din mailadress,har sökt igenom hela metro.se
Jaja,ser du detta kan du slänga iväg ett mail till Svenkamel@hotmail.com.

Sköt om dig

Sporty Spice sa...

Stephanie. Ja, allt finns verkligen på Wal*Mart. Man kommer alltid hem med saker man inte ens visst att man "behövde". Det är min första jul over here fast pojkvännens familj är svenskättlingar så jag får fira jul den 24:e.

Lilli. Det ser ut att bli en "brun jul" här oxå. Trist! Jag har shoppat en del julklappar men kan tyvärr inte skriva vad här (Knickedicken läser och översätter min blogg). =)

Emma: Who cares-kommentaren var cool. Och Mads var snygg!

Nisse. Hallå.

Hasse. Jag är lite dålig på namn. Känner vi varandra? =/