måndag, februari 27, 2006

Ut ur sportgarderoben

Japp. Det är sant. Jag har outat mig själv i och med länken till mina krönikor. Men lugn, bara lugn. Jag kommer att fortsätta att helt ohämmat skriva om cybersex, snusk och singelliv.

Mr M och jag hade ytterligare en långdragen mess-session igår. Killen är het. Och som sig bör började dagen med ännu ett kärleksmejl från Knickedicken. Kan det vara så att jag gör mig bättre på internet än live?

Veckan är full av glädjeämnen. Drinks med Sissi, Maria, Gonza, Kicki, Jörgen och Garpen imorgon. Svettig dejt med Omid på onsdag, lunch med Mr Big och launch av Stella McCartneys nya Adidas-kollektion med Singelpinglan på torsdag, champagnefrukost på NK med Hannah och eventuellt en AW med ex-kexet Micke på fredag. Vad har helgen i sitt sköte då? Ja, jag säger som Ulla Skoog: man har nog med att hålla reda på sitt eget.

P.S! Är det någon som vet vad som hänt med Cliff och Glenn? Fick de komplex av Knickedickens skostorlek tro? Pojkar, det betydde ingenting. Jag lovar ...

3 kommentarer:

Gonzalita sa...

Ja, vad hände med Glennmannen?! Kom genast tillbaka!

Sporty Spice sa...

He is back! Good stuff! Ser fram emot dina härliga inlägg ... du har som sagt lite att ta igen. Nu får du vara EXTRA rolig och dryg som straff.

Sporty Spice sa...

Du är som Anna Book. Från C-kändis till A-kändis på en kvart. Impad.